29.6 C
Athens

ΘΥΡΑ 7: Παλεύουμε για ένα αλλοιωμένο πρωτάθλημα, δεν θα τους δώσουμε την ευκαιρία που ψάχνουν για να φύγουν

Το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα της Ελλάδας δίνει το σύνθημα για το τρίτο σερί πρωτάθλημα και νταμπλ του Ολυμπιακού κόντρα σε όλους και σε όλα σε ένα «αλλοιωμένο πρωτάθλημα» όπως χαρακτήρισε το φετινό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα δώσει την ευκαιρία που τόσο πολύ ψάχνουν στον Παναθηναϊκό για να φύγουν από το γήπεδο

Με ανακοίνωσή της η ΘΥΡΑ 7 δίνει το σύνθημα για το τρίτο σερί πρωτάθλημα και νταμπλ του Ολυμπιακού κόντρα σε όλους και σε όλα σε ένα «αλλοιωμένο πρωτάθλημα» όπως χαρακτήρισε το φετινό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα δώσει την ευκαιρία που τόσο πολύ ψάχνουν στον Παναθηναϊκό για να φύγουν από το γήπεδο.

Παράλληλα, το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα της Ελλάδας καλεί όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού που θα βρεθεί απόψε (12/6, 21:15) στο κατάμεστο ΣΕΦ να μην ασχοληθεί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά ούτε με τον Κώστα Σλούκα που δεδομένα θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΘΥΡΑ 7 στην τοποθέτησή της λίγες ώρες πριν το κρίσιμο Game 4 των τελικών:

«Σήμερα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ,δίνει την πιο σημαντική μάχη του για την κατάκτηση του 3ου σερί πρωταθλήματος και νταμπλ.

Είναι μια ΜΑΧΗ απέναντι στη ΣΑΠΙΛΑ του ελληνικού μπάσκετ η οποία παίζει τα ρέστα της να επιστρέψει,μετά τη συντριβή της απ’ το ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παλεύουμε να κατακτήσουμε,ένα πρωτάθλημα ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ,από το ξεκίνημα του,όταν ΔΕΝ τιμωρήθηκαν ουσιαστικά, για τα επεισόδια που κάνανε πέρσι στον τελικό
-στο χαρισμένο ΟΑΚΑ-για να μην φάνε 50άρα..

Απέναντι στον παο, του οποίου όλη η ΒΡΩΜΙΑ και η ΔΥΣΩΔΙΑ καθρεφτίζεται στον “εξαρτημένο” πρόεδρο του!

Αυτόν που ΔΗΜΟΣΙΑ έχει δηλώσει στο γιουσουφάκι του
-πάλαι ποτέ Π0ΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ-
τον Λαλάκη, ότι επιθυμεί το 100-0 στην διαιτησία,αυτού που βρίζει οικογένειες και εύχεται θανάτους σε παιδιά,αυτού του ανθρώπου που χωρίς όλων των ειδών τις ΑΒΑΝΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ και μη,είχε παρκάρει-παρατήσει τις μετοχές του,κατέγραφε τα σερί νικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που ισοδυναμούν με ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ στην λευκή πετσέτα του και ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ τους διαιτητές να του χαρίσουν,μια νίκη απέναντι στον Θρύλο!

Εμάς το ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ,είναι να βοηθήσουμε απόψε την ΟΜΑΔΑ,να αγωνιστούμε μαζί της φάση,φάση μέχρι την τελική ΝΙΚΗ!

Να μην ασχοληθούμε-ονομαστικές ύβρεις-με αυτή την καρικατούρα που το μόνο σωστό που έχει κάνει,ήταν όταν σε μια έκλαμψη αλήθειας έβρισε τον Παναθηναϊκό και την 13!

Ούτε φυσικά με την ΝΤΡΟΠΗ των ανδρών και των παντελονιών τον Δαρσινό.
ΔΕΝ θα του δώσουμε την ευκαιρία που ψάχνει εναγωνίως,για να φύγει από τον αγώνα όπως κάνανε το 1993 που ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ,όπως κάνανε με τον Χουάνκαρ,όταν ισοφάρισαμε.

ΟΧΙ φυσικά,γιατί θα αδικηθεί- να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι οι διαιτητές και απόψε θα είναι ο 6ος, 7ος και 8ος παίκτης τους,όπως στους τρεις πρώτους τελικούς όπως γινόταν για 25 χρόνια!

Αλλά,γιατί ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι απέναντι στην ομάδα μας ΟΥΤΕ τα φαντάσματα-απολιθώματα του ΜΑΜΡΑ αρκούν για να την σταματήσουν!

Υ.Γ ΟΛΗ ΣΑΣ η ζωή μέσα στη ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ,από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό…».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς