32.2 C
Athens

Record: «Γουλβς και Λέστερ στο κόλπο για την απόκτηση του Κάρμο»

Δεδομένη είναι η πρόθεση αλλά και προτεραιότητα του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Νταβίντ Κάρμο στο ρόστερ και για τη νέα σεζόν (2024/25), με τα σενάρια για το μέλλον του Ανγκολέζου στόπερ να φουντώνουν όλο και περισσότερο, τη στιγμή που ακόμα δεν είναι βέβαιο τι θα γίνει με τη συνέχειά του στην Πόρτο, που πλέον πορεύεται με προπονητή τον Βίτορ Μπρούνο.

Όπως αναφέρει το νέο δημοσίευμα της «A Bola», οι άνθρωποι της Πόρτο δεν έχουν αποφασίσει 100% ακόμα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ομάδα, ωστόσο μπαίνουν στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του.

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης έχουν κάνει ήδη την πρώτη τους προσέγγιση για τον θηριώδη αμυντικό που κατέγραψε 20 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τους Δράκους να θέλουν 1.000.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς 18 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Το τελευταίο κομμάτι μάλιστα σχετικά με τη ρήτρα αγοράς, είναι και αυτό που δεν συμφωνούν και προσπαθούν να αποφύγουν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της «A Bola».

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση της κουβέντας και ένα άλλο δημοσίευμα από την Πορτογαλία, αυτό της «Record» που αναφέρει ότι Γουλβς και Λέστερ από την Premier League έχουν εκδηλώσει επίσης το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη και αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους για την απόκτησή του το φετινό καλοκαίρι, πιθανότατα με πρόταση δανεισμού.

Μένει να φανεί πού θα κάτσει τελικά η μπίλια, ενώ πολλά θα κριθούν από το αν τελικά η Πόρτο αποφασίσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ή μπει σε διαδικασία για εκ νέου παραχώρησή του με δανεισμό ή μεταγραφή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς