26.7 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος είπε στον Χ. Μπαφέ «γιατί πλακωνόμαστε;» και τα ταβάνια στα γραφεία της ΕΟΚ έμειναν στη θέση τους!

Σκηνές απείρου κάλλους στα γραφεία της ΕΟΚ με τον άνθρωπο που πριν από λίγες μέρες έβριζε και απειλούσε θεούς και δαίμονες να λέει «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσακωνόμαστε» στον αθλητικό διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό συνώνυμο της τοξικότητας. Πολύ πριν φτάσουμε στην ανεπανάληπτης χυδαιότητας επίθεση στη Βάσω Τσαρούχα που θα έπρεπε να έχει σοκάρει το πανελλήνιο, αν βεβαίως τύχαινε της δέουσας προβολής από τη συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ που προτίμησαν να κάνουν το κορόιδο.

ΣΟΚ: Ο Δ. Γιαννακόπουλος σε αμόκ βρίζει χυδαία Βάσω Τσαρούχα, διαιτητές, ΕΟΚ και κυβέρνηση! (vid)

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ ενόψει της κλήρωσης των διαιτητών για τον τέταρτο τελικό του ΣΕΦ (Τετάρτη, 12/6, 21:15), όπου έδωσε το «παρών» και ο Χρήστος Μπαφές από πλευράς Ολυμπιακού. Οι διαιτητές που προέκυψαν είναι οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης και Θεονάς, όμως την παράσταση έκλεψαν όσα είπε ο Δ. Γιαννακόπουλος στον αθλητικό διευθυντή της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στον Χρήστο Μπαφέ πως δεν καταλαβαίνει «γιατί πλακωνόμαστε» και το πραγματικά εντυπωσιακό είναι πως τα ταβάνια των γραφείων της ΕΟΚ έμειναν στη θέση τους!

Διαβάστε τις ατάκες του Δ. Γιαννακόπουλου στον Χ. Μπαφέ

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πλακωνόμαστε. Για το καλό του αθλήματος, για το καλό των χορηγών; Κόψατε τους δημοσιογράφους από το τσάρτερ επειδή δεν έγραψαν αυτά που έκανα με την Μακάμπι. Τι έκανα εγώ στους Αγγελόπουλους; Μα την Παναγία, θέλω οι άνθρωποι να είναι καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς