26.7 C
Athens

Ντεσπόντοφ: Ονειρεύομαι να παίξω στο Champions League με τον ΠΑΟΚ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα όντας καθοριστικός παράγοντας στην πορεία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι τον τίτλο αλλά και τα προημιτελικά του Conference League.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την προσαρμογή στον ΠΑΟΚ και την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι πέτυχε ένα μεγάλο επίτευγμα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κι ότι ονειρεύεται να παίξει μαζί της στους ομίλους του Champions League.

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ είπε: «Δεν χρειάστηκε ούτε μια μέρα να προσαρμοστώ στην Ελλάδα γιατί την επισκεπτόμουν συχνά. Μου αρέσει να πηγαίνω στη θάλασσα, μου αρέσει επίσης η μουσική και το φαγητό.

Μου αρέσουν τα πάντα. Με τον ΠΑΟΚ κλείσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν καταπληκτικό. Πετύχαμε ένα μεγάλο επίτευγμα. Όλοι λένε ότι αυτή ήταν μια από τις πιο δυνατές σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν ήξερες ποιος θα είναι πρωταθλητής. Ονειρεύομαι να παίξω στο Champions League και να είναι με μια ομάδα με την οποία θα νιώσω τη συγκίνηση του κόσμου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς