32.2 C
Athens

Δεν πωλείται: Μένει στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας, απορρίφθηκε η τεράστια πρόταση της Ζάλτσμπουργκ

Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Κωνσταντέλιας αποφάσισαν από κοινού να συνεχίσουν μαζί απορρίπτοντας την τεράστια πρόταση της Ζάλτσμπουργκ και το παιδί-θαύμα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φορά τα ασπρόμαυρα

ΠΑΟΚ και Γιάννης Κωνσταντέλιας συνεχίζουν μαζί! Μετά από επικοινωνία ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη και τον νεαρό μεσοεπιθετικό, οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως δεν ήρθε η ώρα για να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους και έτσι οι Ασπρόμαυροι απέρριψαν την πρόταση της Ζάλτσμπουργκ.

Το παιδί-θαύμα του ΠΑΟΚ θα μείνει στα ασπρόμαυρα για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, με τον Δικέφαλο να ενημερώσει ήδη τη Ζάλτσμπουργκ που είχε καταθέσει μία πρόταση 17 εκατ. ευρώ (θα ήταν ρεκόρ αγοράς) και 17,5% ποσοστό και οι Αυστριακοί να στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις.

Οι διαπραγματεύσεις είχαν φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο και όπως ήταν γνωστό εδώ και μέρες η οριστική απόφαση θα ερχόταν μετά από επικοινωνία του 21χρονου με τον Ιβάν Σαββίδη.

Απόφαση ελήφθη από κοινού και έτσι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα προσθέσει κι άλλα νούμερα στις ήδη 99 συμμετοχές του με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ με απολογισμό 17 γκολ και 15 ασίστ, αλλά και την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς