33.7 C
Athens

Η Κηφισιά ανανέωσε με τον Βελούδη

Με τον Σπύρο Βελούδη στη θέση του βασικού λίμπερο θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στη Volley League η Κηφισιά, η οποία επισημοποίησε την παραμονή του 27χρονου για δεύτερη σερί χρονιά.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Σπύρο Βελούδη για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και η τρίτη συνολικά (2016-2017) που ο 27χρονος λίμπερο θα φορέσει τα «κυανόλευκα». Πέρσι κατέκτησε την 5η θέση με την ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ συμμετείχε και στους ιστορικούς αγώνες για το Challenge Cup.

Ο Σπύρος Βελούδης μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την Κηφισιά δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Κηφισιά και την ίδια στιγμή ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με τον προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη και τους Γιώργο Στεφάνου και Χρήστο Δημητρουλάκο.

Το γεγονός ότι η ομάδα “χτίζει” μία μακροχρόνια συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο αλλά και με αθλητές, είναι κάτι που μου δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε αθλητή».

Στη συνέχεια ο λίμπερο της Κηφισιάς πρόσθεσε: «Ασφαλώς και η συμμετοχή μας στο Challenge Cup αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Όλοι θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το ευρωπαϊκό ταξίδι. Παράλληλα υπάρχει δίψα για κάτι καλύτερο στις εγχώριες διοργανώσεις! Eλπίζω να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες και να σταθούμε λιγότερο άτυχοι από πέρσι, που ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς».

Όσον αφορά στο νέο πρωτάθλημα ο Σπύρος Βελούδης τόνισε: « Βλέποντας τις κινήσεις όλων των ομάδων -και χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ- ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα δούμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη Volley League. Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει για καμία ομάδα εύκολο παιχνίδι και προσωπικά πιστεύω ότι η “ψαλίδα” με τις τέσσερις πρώτες ομάδες έχει κλείσει. Αυτό βέβαια μένει να αποδειχθεί και στο γήπεδο. Εύχομαι να υπάρχει υγεία, να παιχτεί όμορφο βόλεϊ και να έχουμε γεμάτα γήπεδα».

Προηγούμενες ομάδες

2023-24: ΑΟΠ Κηφισιάς
2022-23: Άθλος Ορεστιάδας
2021-22: ΑΟΝΣ Μίλων
2020-21: ΟΦΗ
2018-2020: Φοίνικας Σύρου
2017-2018: Απόλλων Αθηνών
2016-2017: ΑΟΠ Κηφισιάς
2015-2016: Α.Σ. Πανερυθραϊκός
2013-2015: Φοίνικας Σύρου»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς