28.6 C
Athens

Βόμβα Κάιλ Ράσελ για τον Μίλωνα, η Τρεντίνο αγοράζει τον Γκάμπι Γκαρσία από τους Νεοσμυρνιώτες!

Ο Μίλωνας αποκτά τον σπουδαίο σκόρερ και σέρβερ Κάιλ Ράσελ στη θέση του διαγωνίου καθώς παραχωρεί με μεταγραφή τον Γκάμπι Γκαρσία στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Τρεντίνο

Ο Μίλωνας έχει αλλάξει επίπεδο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά πλέον κάνει σοβαρή δουλειά και στο μεταγραφικό παζάρι κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα το φετινό καλοκαίρι.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε ανακοινώσει τη σπουδαία μεταγραφή του Γκάμπι Γκαρσία (πρώην της Πάντοβα και πρωταθλητή με τη Λούμπε) ωστόσο ο Πορτορικανός (με αμερικάνικο διαβατήριο και διεθνής με τις ΗΠΑ) δεν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Εξακριβωμένες πηγές από την Ιταλία – που δεν επιβεβαιώνονται από τον Μίλωνα – αναφέρουν πως τελικά ο Γκάμπι Γκαρσία θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Τρεντίνο, με την ομάδα του Σάκη Ψάρρα μάλιστα να βάζει και ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Και εδώ έρχεται το ακόμα καλύτερο για τον Μίλωνα αφού οι πληροφορίες από την Ιταλία θέλουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης να κάνει δικό της τον εκπληκτικό Κάιλ Ράσελ με το βαρύ βιογραφικό για αντικαταστάτη του Γκαρσία στη διαγώνιο.

Τα επόμενα 24ωρα η κίνηση θα μπει στην τελική ευθεία με τις απαραίτητες ανταλλαγές εγγράφων – μένει να δούμε αν ο Μίλωνας θα επιβεβαιώσει τους Ιταλούς – για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία ο Γκάμπι Γκαρσία ως δεύτερος διαγώνιος στην κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα πίσω από τον Καμίλ Ρικλίτσκι.

Από την άλλη, οι συγκυρίες ευνοούν και σε αγωνιστικό επίπεδο (πέρα από το οικονομικό) αφού ο Κάιλ Ράσελ εφόσον αποκτηθεί, θα αποτελέσει την κορυφαία κίνηση στην ιστορία του Μίλωνα (και μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα) με ένα βαρύ βιογραφικό: ο διεθνής Αμερικανός (2,05μ.) στα 30 του χρόνια διαθέτει φονικό σερβίς, έχει κάνει πρωταθλητισμό (δύο τρόπαια με την Μπερλίν) και έχει παίξει και δύο χρονιές στην Κορέα όπου αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της λίγκας.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ταράντο όπου είχε για προπονητή τον πατέρα του Ντράγκαν Τράβιτσα, Λιούμπομιρ και, εφόσον πιάσει την απόδοση που έχει κατά κόρον πιάσει στην καριέρα του, τότε ο Μίλωνας θα μπορεί να κυνηγήσει μια σπουδαία πορεία στο CEV Cup αλλά και να διεκδικήσει ένα εγχώριο τρόπαιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς