32.2 C
Athens

Ο Βίτορ Μπρούνο νέος προπονητής της Πόρτο, ποια τα δεδομένα για την επόμενη μέρα του Κάρμο

Μετά την αποχώρηση -με αιχμές- του Κονσεϊσάο, ο μέχρι πρότινος βοηθός του στην Πόρτο, Βίτορ Μπρούνο, αναλαμβάνει τα ηνία στην τεχνική ηγεσία των Δράκων και ο Ολυμπιακός έχει λόγους να αισιοδοξεί για την επόμενη μέρα του Κάρμο

Ο Βίτορ Μπρούνο είναι αυτός που διαδέχεται τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο της Πόρτο, μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου προπονητή με σαφέστατες αιχμές και παράπονα για τη στάση της διοίκησης των Δράκων προς το πρόσωπό του.

Ο επίσης Πορτογάλος -μέχρι πρότινος βοηθός του Κονσεϊσάο– αναλαμβάνει τον ρόλο του πρώτου προπονητή στην ομάδα της Λισαβόνας υπογράφοντας την Πέμπτη (6/6) συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η αλλαγή στα διοικητικά δρώμενα της Πόρτο ήταν σχεδόν δεδομένα πως θα έφερνε αέρα αλλαγής και στην τεχνική ηγεσία, με τον Βίλας-Μπόας να μην τα έχει καλά με τον Κονσεϊσάο και αυτό να φαίνεται στην πράξη.

«Σύντομα θα δημοσιοποιήσω την αλήθεια»: Ο Κονσεϊσάο ανακοίνωσε με αιχμές την αποχώρηση του από την Πόρτο

Ο Βίτορ Μπρούνο που αναλαμβάνει από εδώ και πέρα ήταν επί χρόνια το δεξί χέρι του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και έπαιρναν μαζί τις αποφάσεις για τη στελέχωση του ρόστερ, κάτι που σημαίνει πως δεν αναμένεται να αλλάξουν και πολλά στη φιλοσοφία της ομάδας και στην επιλογή προσώπων. Θυμίζουμε πως ο Κονσεϊσάο δεν υπολόγιζε τον Κάρμο και τον είχε στείλει να αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο πριν τον φέρει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός για να τον στέψει κυπελλούχο Ευρώπης στο Conference League.

Στον ΑΘΛΟ διαβάσατε πριν δύο ημέρες τα δεδομένα που προκύπτουν πλέον για την επόμενη μέρα του Νταβίντ Κάρμο και για τους στόπερ στους «Δράκους», με τον Ανγκολέζο στόπερ να δηλώνει χαρούμενος στον Ολυμπιακό και τους Πειραιώτες να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ. Είτε με μεταγραφή, εφόσον τα βρουν με τη Πόρτο σε μικρότερο ποσό της ρήτρας (αυτή τη στιγμή στα 17 εκατομμύρια ευρώ) είτε με ανανέωση του δανεισμού του.

Για τον διεθνή Ανγκολέζο πάντως διατηρούν ένα μικρό παράθυρο στην Πορτογαλία ώστε να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στην Πόρτο. Λέμε μικρό καθώς το συγκεκριμένο σενάριο – βάσει των όσων αναφέρθηκαν και όσων τονίζονται τα τελευταία 24ωρα – δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς