29.4 C
Athens

Μαντί Καμαρά: Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό, υπήρξε σημαντικό κομμάτι της ζωής μου

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί κι επίσημα πλέον παρελθόν από το ρόστερ του Ολυμπιακού, με τον μέσο από τη Γουινέα να αποχαιρετά τους Ερυθρολεύκους με ένα μήνυμά του στο Instagram στο οποίο μεταξύ άλλων δηλώνει ευγνώμων που εδώ και 6 χρόνια βρισκόταν στην Ελλάδα για χάρη της ομάδας του Πειραιά.

Ο Καμαρά, που έχει συνδεθεί ήδη μεταγραφικά με τον ΠΑΟΚ, είπε «αντίο» στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του τονίζοντας πως θα αποτελούν για πάντα σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού, από το 2018 και με ένα κενό τη σεζόν 2022/23 όταν αγωνίστηκε στη Ρόμα, ο Μαντί Καμαρά κατέγραψε συνολικά 210 συμμετοχές, με απολογισμό 20 γκολ και 14 ασίστ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madyson Camara (@madycamara)

Η ανάρτηση του Μαντί Καμαρά:

«Το να σε αποχαιρετήσω δεν είναι εύκολο. Αυτός ο σύλλογος υπήρξε για μένα ένας μεγάλος ‘ναός’ γνώσης για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατέληγε σ’ αυτό, όταν κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι έπαιξα εκατοντάδες αγώνες για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει εξαιρετικά περήφανο.

Ήταν απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και να κατακτώ πολλά τρόπαια.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στον σύλλογο μοιράστηκα τα αποδυτήρια με κάποιους φανταστικούς συμπαίκτες από τους οποίους έμαθα πολλά . Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς και εύχομαι καλή επιτυχία στον σύλλογο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς