29.4 C
Athens

Γενηδουνιάς: Αν υπάρχει μία ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει την Προ Ρέκο, αυτή είναι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη κόντρα στην Προ Ρέκο στα ημιτελικά του LEN Champions League και στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 της διοργάνωσης, ο αρχηγός των Πειραιωτών, Ντίνος Γενηδουνιάς αναφέρθηκε σε αυτή τη μεγάλη μάχη εντός πισίνας τονίζοντας πως αν υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να κερδίσεις την πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τρία τελευταία χρόνια, αυτή είναι ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντίνος Γενηδουνιάς:

«Ποτέ δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα κερδίσεις την Προ Ρέκο, αλλά αν υπάρχει μια ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει αυτό, αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Το πετύχαμε δυο φορές, το 2018 στη Γένοβα και το 2019 στο Ανόβερο. Όπως είπε ο προπονητής μας, παίξαμε δυο παιχνίδια τη φετινή σεζόν, στα οποία ήμασταν πολύ κοντά, αλλά ήταν πριν από έξι μήνες και από τότε, τόσο εμείς, όσο και η Ρέκο έχουμε εξελιχθεί.

Σίγουρα, όπως είπα στην αρχή, δεν μπορείς να περιμένεις να κερδίσεις τη Ρέκο, αλλά εμείς είμαστε εδώ, για να παλέψουμε μέχρι το τέλος, ώστε να κερδίσουμε την τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς