29.4 C
Athens

Η βόμβα έσκασε: Ο Εμπαπέ είναι και με τη βούλα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε αρκετές μεταγραφικές περιόδους, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την κίνηση του... αιώνα με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ για τα επόμενα πέντε χρόνια

Ήταν ένα σίριαλ που κράτησε πολλές μεταγραφικές περιόδους, αλλά το καλοκαίρι του 2024 έλαβε οριστικά τέλος με τον Κιλιάν Εμπαπέ να αποτελεί επίσημα τον νέο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2029!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ στα 25 του χρόνια κάνει το άλμα στην καριέρα του μετά από μια επταετία στην Παρί Σεν Ζερμέν όπου κατέκτησε ένα σωρό τίτλους.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου με την εθνική Γαλλίας (και σε επίπεδο Ανδρών και σε επίπεδο U19) είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Παριζιάνων με 256 γκολ και φέτος κατέγραψε την πιο παραγωγική του χρονιά (44 γκολ) ενώ για έκτη διαδοχική σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ στη Ligue 1. Συνολικά στην καριέρα του σε 444 επίσημα παιχνίδια μετρά 328 γκολ και 155 ασίστ.

Με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν μέτρησε 17 τίτλους (έξι πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα, πέντε Super Cup, 2 Λιγκ Καπ) ενώ αποκτήθηκε το 2017 με μεταγραφή 180 εκατομμυρίων ευρώ (!) από τη Μονακό, με την οποία έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς