29.4 C
Athens

ΟΦΗ βόλεϊ: Δικός του ο Ράμος από τον Άθλο Ορεστιάδας μέχρι το 2026

Με τον Εντουάρντο Ράμος έδωσε συνέχεια στις μεταγραφές της η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ. Ο 27χρονος (2,00μ.) Βενεζουελάνος κεντρικός/διαγώνιος (με το ελληνικό διαβατήριο) υπέγραψε ως το 2026 και μαζί με τον Ανδρέα Ανδρεάδη θα ενισχύσουν σημαντικά στο φιλέ την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη.

Η ανακοίνωση:

«Ο 27χρονος κεντρικός (2μμ) απο την Βενεζουέλα, Eduardo Ramos Pérez, είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, που ετοιμάζεται για την επιστροφή της, στην Volley League.

Μετά την απόκτηση του πολύπειρου Ανδρέα Ανδρεάδη (42, 2μ05), ο ΟΦΗ, ενισχύει το κέντρο του, με ένα ακόμη παίκτη, που έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια, στην Ελλάδα.

Το σημαντικό είναι ότι ο Εντουάρντο Πέρες-Ράμος, θα αγωνιστεί στον ΟΦΗ ως Έλληνας, καθώς έχει καταθέσει τα χαρτιά του, για Ελληνοποίηση, οπότε δεν θα πιάσει θέση ξένου παίκτη.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Εντουάρντο Πέρες-Ράμος, ο οποίος είναι γεννημένος στις 13 Σεπτεμβρίου 1997 στο Τρουχίγιο της Βενεζουέλας, είναι για δυο χρόνια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, είναι απο το 2005 στην Ελλάδα και ο ΟΦΗ είναι η 5η ομάδα, που θα αγωνιστεί στη χώρα μας, μετά τον Αθλο Ορεστιάδας, τον Μίλωνα, την ΑΕΚ και τον Εθνικό Πειραιώς.

Με τον Μίλωνα (2019-20), την ΑΕΚ (2020-21) και τον Εθνικό (2017-18), έχει κατακτήσει τρείς ανόδους, στην Voley League.

Μάλιστα στην ομάδα του Εθνικού, αγωνίστηκε ως διαγώνιος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς