29.9 C
Athens

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον πρώτο και τον τρίτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Τη διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο και τον τρίτο τελικό της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ώρα τελικών στην Basket League, με τους Πράσινους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και να υποδέχονται τους Ερυθρόλευκους για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι την Τετάρτη (5/6).

Το πρόγραμμα των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Τόσο για αυτό το παιχνίδι όσο και για το τρίτο της σειράς (10/6), οι φίλοι του τριφυλλιού έχουν από σήμερα τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριο τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο (5/6, 21.15) και τον τρίτο τελικό (10/6, 21.15) του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Προμηθευτείτε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σας για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό και στηρίξτε την ομάδα μας στην προσπάθεια κατάκτησης -και- του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο more.com
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς