27.8 C
Athens

Αλκαράθ: Έχω βρει τον τρόπο να παίζω εναντίον του Τσιτσιπά, δεν σημαίνει κάτι το 5-0 υπέρ μου

Για τη μεγάλη μονομαχία με τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός μίλησε ο Κάρλος Αλκαράθ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Ο Ισπανός τρέχει ένα πολύ καλό σερί απέναντι στον Έλληνα τενίστα, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο δεν σημαίνει κάτι αυτό, παρά το γεγονός όπως παραδέχθηκε, ότι έχει βρει τον τρόπο να αγωνίζεται εναντίον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι αγώνες που έχω παίξει εναντίον του έχουν πάει πολύ καλά. Δεν έχει κερδίσει σε κανέναν από τους μεταξύ μας αγώνες κι αυτό σημαίνει ότι έχω βρει λίγο τον τρόπο να παίζω εναντίον του. Έχει περάσει καιρός από τον τελευταίο μας αγώνα. Το H2H (σ.σ 5-0), δεν σημαίνει τίποτα. Έχει μάθει από τα παιχνίδια που παίξαμε. Πάντα λέω ότι μαθαίνεις από τις ήττες παρά από τις νίκες, οπότε θα ξέρει τι πρέπει να κάνει απέναντι σε μένα. Είμαι σίγουρος ότι θα βγει στο court διαφορετικός και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω τα καλά πράγματα που έχω κάνει στα προηγούμενα ματς».

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: «Ο τραυματισμός στον πήχη είναι πρακτικά ξεχασμένος, βρίσκω όλο και πιο άνετα το επίπεδό μου και όσο περνάω τους γύρους νιώθω καλύτερα και πιο άνετα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς