25.2 C
Athens

Ελίασον: Δεν ήταν ό,τι καλύτερο που ο Ολυμπιακός κέρδισε το τρόπαιο μέσα στο γήπεδό μας

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ, όπου απολαμβάνει να παίζει, το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά και την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό στην έδρα της Ένωσης μίλησε ο Νίκλας Ελίασον.

Με δηλώσεις του στο «Fotbollskanalen», ο Σουηδός εξτρέμ τόνισε για τη χρονιά που τέλειωσε:

«Είναι ξεκάθαρο πως η φετινή χρονιά ήταν ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Θεωρώ ότι έκανα βήματα προόδου στο παιχνίδι μου, η ομάδα τα πήγε καλά και έπαιξε στην Ευρώπη. Ήταν μια καλή χρονιά και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ».

Για το ενδεχόμενο να παίξει κάποια στιγμή στη Βραζιλία: «Η μητέρα μου είναι από τη Βραζιλία και είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον από εκεί. Παρακολουθώ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα από πολύ μικρός, άρα έχω κάποια σύνδεση. Αλλά απολαμβάνω να παίζω στην ΑΕΚ, είναι ένα φανταστικό περιβάλλον και αυτή τη στιγμή εστιάζω εκεί. Θα ήταν φοβερό να παίξω κάποια στιγμή στη Βραζιλία. Θα ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία».

Για την παρουσία του στην Εθνική Σουηδίας: «Νιώθω φανταστικά. Πάντα ήταν όνειρό μου να αγωνιστώ στην Εθνική Σουηδίας, είναι μεγάλη χαρά».

Για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena: «Στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και αυτό ήταν μάλλον ευαίσθητο θέμα για πολύ κόσμο. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή η επιτυχία δείχνει ότι όλες οι μεγάλες ομάδες παίρνουν σημαντικά αποτελέσματα και προχωρούν μπροστά. Εγώ βρίσκομαι 100% στο πλευρό της ΑΕΚ και σκέφτομαι ότι ίσως δεν ήταν ό,τι καλύτερο που κέρδισαν το τρόπαιο μέσα στο γήπεδό μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς