27.3 C
Athens

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ ο Μάκης Γκαγκάτσης

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε αυτό που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο: την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ ενόψει των εκλογών του Ιουνίου.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δήλωσή του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας τονίζοντας πως ο ίδιος θέλει ο τελικός Κυπέλλου να γίνεται κάθε χρόνο με κόσμο καθώς και ο πρόεδρος της ΚΕΔ να επιλεχθεί από την UEFA.

Η επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, παρουσία του πατέρα του -και πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη- και της οικογένειάς του.

«Καλησπέρα σε όλους! Σας ευχαριστώ που με τιμάτε για την παρουσία σας. Αισθάνομαι συγκινημένος γιατί βλέπω πρόσωπα γνωστά και φιλικά απέναντί. Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, Βασίλη Γκαγκάτση, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τη σύζυγό μου. Θα ήθελα να είναι εδώ και η μητέρα μου σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρόντες», ανέφερε στο εισαγωγικό της ομιλίας του.

Ενώ ακολούθως σημείωσε: «Οι εκλογές που έρχονται κρίθηκαν, χωρίς καμία έπαρση. Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα στο ερασιτεχνικό και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Για την ΚΕΔ και τον πρόεδρο της, θα υπάρξει επιστολή στην UEFA και τον κ. Ροσέτι, για να υποδείξει εκείνος υποψήφιο. Όσον αφορά τη θέση του CEO, θα πραγματοποιηθεί ανοικτός διαγωνισμός και κατόπιν θα αποφασίσει η εκτελεστική επιτροπή.

Δεν θέλουμε να ακούει κάποιος τη λέξη “ΕΠΟ” και να στρίβει. Δε θέλουμε να γίνεται τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο.

Σήμερα ήταν μια συγκέντρωση νίκης. Έχουμε ήδη 39 ψήφους και μία ακόμα Ένωση και τις μισές ΠΑΕ της Super League, αλλά και 4-5 Ενώσεις που μας στηρίζουν! Δεν έχει σημασία αν έχουμε αντιπάλους, όλους τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Ακόμα και όσοι δεν είναι εδώ, είναι συνάδελφοι μας.

Είμαι περήφανος που θα υπηρετήσω μαζί σας το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, που θα έχουν όλοι συμφέρον».

Το «παρών» έδωσαν επίσης εκπρόσωποι 39 ενώσεων της ΕΠΟ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς