26.7 C
Athens

Η πανηγυρική ανάρτηση του Ροντινέι με όλη την ομάδα της Ρεάλ στον τελικό του Champions League (vid)

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού σήκωσε το Conference League με τους Ερυθρόλευκους την περασμένη Τετάρτη και το Σάββατο βρέθηκε στον τελικό του Champions League πανηγυρίζοντας για τη νίκη της Ρεάλ και τη χαρά των συμπατριωτών του και αστέρων της Σελεσάο

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 15ο τρόπαιο Champions League στην ιστορία της στο Γουέμπλεϊ κόντρα στη Ντόρτμουντ, με τον κυπελλούχο Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, Ροντινέι, να δίνει το «παρών» στο Λονδίνο παρακολουθώντας από τις κερκίδες την αναμέτρηση μαζί με τη σύντροφό του.

Ο Βραζιλιάνος μπακ των Ερυθρολεύκων μόλις τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του Conference League είδε από κοντά την αγαπημένη του Ρεάλ να σηκώνει το Champions League και χάρηκε δεόντως για τους καλούς του φίλους και συμπατριώτες, Βινίσιους, Μιλιτάο και Ροντρίγκο, τους οποίους συνάντησε εντός αγωνιστικού χώρου μετά το παιχνίδι και φωτογραφήθηκε μαζί τους δηλώνοντας ευλογημένος για τα όσα ζει φέτος.

Στην ανάρτηση που δημοσίευσε στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι ξεχωριστή στιγμή να παρακολουθείς έναν τελικό πρωταθλητών.

Ευχαριστώ Χριστέ μου για αυτήν την ευκαιρία. Πρωταθλητής Conference League με τον Ολυμπιακό, πρωταθλητής Champions League της πραγματικής Ρεάλ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς