33.5 C
Athens

Συγκινημένος ο Βαλβέρδε: «Μακάρι να πανηγυρίσω τα γκολ του Ολυμπιακού που θα μείνουν στην ιστορία»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην Αθήνα και την OPAP Arena για τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα για το τρόπαιο του Conference League.

Ο αγαπημένος Βάσκος της «ερυθρόλευκης» κερκίδας αποθεώθηκε από τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας και ανταπέδωσε με χειροκρότημα πριν πάρει θέση στις VIP θέσεις του γηπέδου της ΑΕΚ για τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης όντας φανερά συγκινημένος.

Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού στην OPAP Arena ο Ερνέστο Βαλβέρδε (vid)

Σε δηλώσεις του στην Cosmote TV τόνισε πως εύχεται να πανηγυρίσει τα ιστορικά γκολ του Ολυμπιακού απόψε, προσθέτοντας πως είναι ευγνώμων στον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που τού δείχνουν.

Αναλυτικά τα λόγια του:

Για την παρουσία του στην Ελλάδα για τον τελικό του Ολυμπιακού: «Είναι πραγματικά συγκινητικό που βρίσκομαι εδώ. Είναι συγκινητικό αυτό που ζω εδώ. Πέρασα εδώ τρία υπέροχα χρόνια και συγκινούμαι που ο κόσμος με θυμάται έτσι».

Για τη Μαρίνα Τσαλή (σ.σ. τη μεταφράστρια της ομάδας): «Είναι η καλύτερη προπονητής (σ.σ. γέλια), έχει μάθει όλα τα μυστικά. Μπορεί να γίνει και προπονήτρια».

Για τον Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Οι Βάσκοι προπονητές και ο Ολυμπιακός έχουν μια πολύ δυνατή σχέση. Η ομάδα ταιριάζει με τον τρόπο που προπονούμε, οπότε έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση».

Για το αν θα πανηγυρίσει τα γκολ: «Μακάρι να πανηγυρίσω γκολ του Ολυμπιακού σήμερα, τα γκολ που θα μείνουν στην ιστορία. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό, βέβαια μπορούν να συμβούν τα πάντα. Αλλά ελπίζω πραγματικά να βγούμε νικητές.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι πανέμορφο αυτό που νιώθω όταν έρχομαι εδώ. Πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους για την αγάπη που μού δείχνουν».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς