19 C
Athens

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν τα ρέστα τους και η ΑΕΚ θέλει να παραμείνει στην κορυφή

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ψάχνουν την επιστροφή τους στις νίκες για να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή, την ώρα που η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει χωρίς απώλειες και να πάει ως πρώτη στο ντέρμπι της Κυριακής (7/4) κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με ντέρμπι συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα πλέι οφ, με την τρίτη αγωνιστική να κρίνει πάρα πολλά ενόψει της συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (19:00) και έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες. Περιθώρια δεν υπάρχουν μετά την ήττα από την ΑΕΚ, όπου οι Ερυθρόλευκοι στάθηκαν άτυχοι χάνοντας ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Η ήττα άφησε την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο -8 από την πρωτοπόρο Ένωση και η νίκη κόντρα στον Άρη είναι απαραίτητη.

Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκινήσει με 2/2 στα πλέι οφ και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, παρά το γεγονός πως ουσιαστικά δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν στον Ολυμπιακό καθώς ο Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Όρτα, Αλεξανδρόπουλο και Ορτέγκα, με τον Βάσκο τεχνικό να προχωράει σε αρκετές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Άρη, ετοιμάζει αλλαγές ο Μεντιλίμπαρ

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και στη συνέχεια θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα και στη Λεωφόρο. Εκεί όπου στις 21:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, με τους Πράσινους να… ρίχνουν την τελευταία ζαριά τους.

Ο Φατίχ Τερίμ που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα θέλει να σκέφτεται μόνο τη νίκη, καθώς σε περίπτωση ήττας η ομάδα του θα μείνει στο -9 από την κορυφή και ουσιαστικά θα αποχαιρετήσει κάθε ελπίδα τίτλου. Από την άλλη στο καλό σενάριο για τον Παναθηναϊκό, η διαφορά θα μειωθεί στους 3 από την ΑΕΚ και έτσι το τριφύλλι θα μπει ξανά για τα καλά στη μάχη.

Με πέντε σημαντικές απουσίες ο Παναθηναϊκός στο κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Βέβαια στη μέση είναι και ο ΠΑΟΚ που φαινομενικά έχει το πιο εύκολο έργο κόντρα στη Λαμία, ωστόσο και σε περίπτωση νίκης των Ασπρόμαυρων οι Πράσινοι θα είναι στο -4 από την κορυφή, εφόσον φυσικά κερδίσουν την ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα από την πλευρά του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως κάνει σκέψεις για αλλαγές στη βασική ενδεκάδα ώστε να φρεσκάρει την ομάδα του.

Το παιχνίδι στη Λεωφόρο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως φυσικά και όλη η αγωνιστική, μετά το τέλος της οποίας θα φανεί αν συνεχίσουν και οι τέσσερις ομάδες στην κούρσα για τον τίτλο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς