30.2 C
Athens

Θυμιάνης: Είχα συζητήσει στο παρελθόν με την ΑΕΚ, ο Γκαρσία με βοήθησε να εξελιχθώ

Ο Κώστας Θυμιάνης ήταν το πρόσωπο του αγώνα και ο ήρωας του Πανσερραϊκού καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στην ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στο πόσο τον έχει βοηθήσει να εξελιχθεί ο Πάμπλο Γκαρσία, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε συζητήσεις με την Ένωση για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Αναλυτικά:

«Με αξίωσε ο Θεός να σκοράρω δύο φορές στο ίδιο παιχνίδι. Πήραμε την ισοπαλία και είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Κλείνει η χρονιά με πολύ καλό τρόπο. Προσωπικά για μένα με τα δυο γκολ ήταν ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Ισοφαρίσαμε με παίκτη λιγότερο. Δεν τα παρατήσαμε παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και με δέκα παίκτες για τέταρτη φορά φέτος. Πάντα θέλουμε να παλεύουμε ως το τέλος τα παιχνίδια, όποιον κι αν έχουμε μπροστά μας. Δεν μας ενδιαφέρει πώς λέγεται ο αντίπαλος. Προσπαθούμε να κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και παίζουμε για το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη βαθμολογική μας συγκομιδή, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στο παρελθόν: «Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με την ΑΕΚ, αλλά αυτό είναι στο παρελθόν. Τώρα είμαι παίκτης του Πανσερραϊκού».

Για τη συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι σημαντικό να έχεις έναν προπονητή όπως ο Πάμπλο Γκαρσία. Προσωπικά με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ και βοηθά όλη την ομάδα ψυχολογικά. Θέλουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας, είτε παίζουμε με μεγάλη ομάδα, είτε με κάποια άλλη στα μέτρα μας».

Για τα κλειστά γήπεδα: «Είναι μεγάλο πλήγμα να παίζεις σε ένα άδειο γήπεδο, είναι μουντό και δεν αρέσει σε κανέναν. Ειδικά για τον Πανσερραϊκό, που είναι μια ομάδα που ζει από τα εισιτήρια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς