26.6 C
Athens

Αταμάν: Ο Βιλντόσα έπαιξε ξανά χάλια, δεν πήραμε τίποτα από τους πόιντ γκαρντ

Ο Τούρκος προπονητής δεν χαρίστηκε στον Λούκα Βιλντόσα, τονίζοντας στην κάμερα της ΕΡΤ ότι έπαιξε άθλια για ακόμα ένα παιχνίδι

Ο Εργκίν Αταμάν άφησε τις ευγένειες στην άκρη και σχολίασε με πολύ… χύμα τρόπο την εμφάνιση του Λούκα Βιλντόσα κόντρα στο Περιστέρι.

Παπαπέτρου, Πουρσανίδης και Καρπάνος έκαναν τα πάντα για να φύγει ο Παναθηναϊκός με το διπλό από το Περιστέρι, όμως δεν κατάφεραν να αποτρέψουν και την έντονη απογοήτευση του Εργκίν Αταμάν μετά από ακόμη ένα παιχνίδι.

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε με τρόπο που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε για παίκτη της ομάδας του, λέγοντας πως ο Βιλντόσα έπαιξα χάλια για ακόμη ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Δεν αποτελεί δικαιολογία για τις ομάδες της Euroleague. Δεν είναι οι 48ώρες το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως δεν πήραμε τίποτα από τους πόιντ γκαρντ. Να παίξεις μπάσκετ χωρίς πόιντ γκαρντ, χωρίς πικ εν ρολ, χωρίς οργάνωση. Για μένα είναι δύσκολο. Για ένα παιχνίδι ακόμα ο Βιλντόσα έπαιξε χάλια, ελπίζω να βρει το ρυθμό του γιατί είναι καλός παίκτης. Ο Σλούκας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για εμάς και ελπίζω να έρθει γρήγορα πίσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς