Αταμάν: Οι γιατροί μου είπαν να μη βάλω τον Σλούκα, αν χρειαστεί να πάρουμε παίκτη θα το κάνουμε

Αποκαλύψεις Αταμάν για την ήττα από τον Ολυμπιακό, τις ιατρικές συστάσεις για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα αλλά και την πρόθεση που υπάρχει για μεταγραφική ενίσχυση και αλλαγές παικτών εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο

Ο Παναθηναϊκός έκανε… αγγαρεία απέναντι στο Μαρούσι στο άδειο ΟΑΚΑ πριν την Μπάγερν και η εικόνα του απογοήτευσε τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έκανε λόγο στο flash interview της ΕΡΤ για άθλια απόδοση κάποιων παικτών του και φρικτή εικόνα στο παρκέ.

 

Ο Τούρκος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου έδωσε συνέχεια στα λεγόμενά του αποκαλύπτοντας καταρχάς πως ο Κώστας Σλούκας έπαιξε μόλις για 6′ λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα κι έπειτα από προτροπή των γιατρών (ο Χουάντσο κόπηκε από τους ξένους για λόγους ξεκούρασης).

Παράλληλα, χτύπησε με το… καλησπέρα το καμπανάκι για όσα δεν τον ικανοποιούν υποστηρίζοντας πως λόγω υψηλών στόχων αν χρειαστεί να γίνει αλλαγή σε παίκτη, θα γίνει.

«Μπορεί να κερδίσαμε και να κυριαρχούσαμε απόλυτα στο ματς, τουλάχιστον μέχρι 5-6 λεπτά πριν το τέλος, αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τη συγκέντρωση και τη στάση των παικτών και κάποιες ατομικές αποδόσεις. Είναι επικίνδυνη αυτή η νοοτροπία. Πρέπει αμέσως να πάρουμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μιλήσαμε και στα αποδυτήρια για αυτό. Αύριο θα ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για την Μπάγερν.

Είμαστε καινούργια ομάδα, οπότε εγώ δίνω πολύ μεγάλη βάση σε τέτοια παιχνίδι. Όλοι πιστεύουν ότι είναι εύκολα, έιναι όμως σημαντικά για την προετοιμασία μας. Σήμερα κάναμε μόνο κάποια σουτ για 45΄ το πρωί. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά σήμερα το βράδυ. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ‘εντάξει, αυτή η ομάδα δεν είναι στο επίπεδο μας.

Ο Αταμάν εξέθεσε τον Σλούκα και το πλήρωσε με ρεκόρ λαθών και μια ακόμα ήττα που δεν χωνεύεται με τίποτα

Ας πούμε σήμερα δώσαμε χρόνο στον Σαμοντούροφ και ήταν πολύ καλός. Με εξαίρεση έναν – δύο παίκτες, δεν είμαι ευχαριστημένος με τις ατομικές αποδόσεις, δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά όλοι ξέρουν την απόδοσή τους. Είναι πολύ επικίνδυνη αυτή η νοοτροπία. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί. Χάσαμε το ντέρμπι, όχι γιατί ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από εμάς, αλλά γιατί κάναμε κάποια χαζά λάθη, ιδίως στην 4η περίοδο.

 

Οι γιατροί μου συνέστησαν να μην χρησιμοποιήσω πολύ τον Σλούκα γιατί έχει κάποιους πόνους στην γάμπα. Έπαιξε μόνο 5 λεπτά και ο ίδιος ζήτησε να ξεκουραστεί. Και ο Χουάντσο ξεκουράστηκε γιατί έπαιξε πολύ με τον Ολυμπιακό. Έχουμε όμως μεγάλο ρόστερ και παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν το κενό τους.

Όταν θα γυρίσουν οι Μήτογλου και Παπαπέτρου θα μας δώσουν πολλά. Είδατε πώς παίξαμε όταν τους είχαμε στα ματς προετοιμασίας. Θα δούμε στα επόμενα ένα δύο ματς. Αν χρειαστεί θα βγούμε στην αγορά. Οι στόχοι μας είναι μεγάλοι και αν χρειαστεί θα γίνουν αλλαγές, θα το κάνουμε.

Κάθε παιχνίδι για μας είναι must win. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας στην παράταση. Θα παίξουμε συνολικά 34 αγώνες στη regular season, χάσαμε τον πρώτο. Στην EuroLeague κάθε παιχνίδι είναι must win».

Ξέσπασμα Αταμάν: «Άθλια η απόδοση κάποιων παικτών, παίξαμε φρικτό μπάσκετ»

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Ιρλανδία – Αγγλία 0-2: Εύκολη επικράτηση στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Σάουθγκεϊτ

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλι, η Αγγλία ξεκίνησε...

Ασύλληπτη Σταματοπούλου: Χρυσή Παραολυμπιονίκης στα 50μ. ύπτιο S4

Στην τελευταία της παρουσία σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο S4 και πανηγυρίζει μια τεράστια επιτυχία στην καριέρα της δίνοντας στην Ελλάδα το 13ο μετάλλιο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Οσμάν για τη σεζόν 2024/25

Μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν για έναν χρόνο

Εθνική: Ο Μασούρας θα χάσει και το ματς με την Ιρλανδία

Χωρίς τον Γιώργο Μασούρα θα παραταχθεί η εθνική Ελλάδας στο πρώτο (Φινλανδία) αλλά...

Ο Τσεντί Οσμάν γιορτάζει τη Γενοκτονία των Ποντίων: Ποιοι άφησαν στο σκοτάδι τον πατριώτη Δ. Γιαννακόπουλο; (pics)

Το πρόσφατο - και άκρως θλιβερό - παρελθόν του υπερεθνικιστή Τσεντί Οσμάν βγήκε στην επιφάνεια μετά την αποκάλυψη της επικείμενης μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και όλοι πλέον αναρωτιούνται για το πώς θα αντιδράσει ο δεδηλωμένος πατριώτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ιωαννίδης: Ο Γιοβάνοβιτς έχει πλάνο και ταυτότητα, θα γινόμαστε καλύτεροι

Με τρία γκολ και δύο δοκάρια, μια γεμάτη εμφάνιση...

Η Γερμανία σκόρπισε με 5 γκολ την Ουγγαρία, καθάρισε στο τέλος η Ολλανδία

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Γερμανία στην πρεμιέρα της...

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Σταματοπούλου: Ήταν η τελευταία μου χρονιά, έλεγα πως θα δώσουμε ό,τι μπορούμε και το κάναμε (vid)

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσει την παρουσία της...

Ολυμπιακός: Χαμός στο Λεωνίδιο για την κούπα του Conference League

Στο Λεωνίδιο βρέθηκε σήμερα (7/9) η κούπα του Conference...