28.2 C
Athens

Γουίλι Ερναγκόμεθ: Όταν θα είμαστε αντίπαλοι με τον Χουάντσο δεν θα υπάρχει οικογενειακός δεσμός

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στον αδερφό του Χουάντσο, που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τόνισε μεταξύ άλλων πως πήρε την καλύτερη απόφαση για τον ίδιον να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, ενώ ανέφερε πως στα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό στη EuroLeague δεν θα υπάρχει κανένας οικογενειακός δεσμός με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Αναλυτικά: «Βλέπω τη Ρεάλ Μαδρίτης ως αντίπαλο. Η νοοτροπία μου ήταν πάντα να βγαίνω έξω και να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την υποδοχή του κόσμου και αυτό μου δίνει κίνητρο για να πραγματοποιήσω μία πολύ καλή σεζόν».

Για τη συνάντηση στη EuroLeague με τον αδερφό του: «Για εμένα θα ήταν το όνειρό μου να παίζω στην ίδια ομάδα με τον αδελφό μου και να αγωνιζόμαστε μαζί για την κατάκτηση τίτλων, αλλά η κατάσταση τώρα είναι διαφορετική. Έχω πάρει την καλύτερη απόφαση για εμένα. Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά όταν παίζει εναντίον της Μπαρτσελόνα δεν θα υπάρχει κανένας οικογενειακός δεσμός μεταξύ μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς