20 C
Athens

Η ημέρα φεύγει, ο (Johnnie Walker) Παϊρότζ έρχεται!

Απολαυστικός, για μια ακόμα φορά, ο Γιώργος Σπανουδάκης, σχολιάζει την επιστροφή του Παϊρότζ στην Αθήνα και περιμένει από τον Ταϊλανδό να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του

Η επιστροφή του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό… Αυτή η χιλιοειπωμένη φράση παραμένει στα χείλη και στα γραπτά των ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, ευελπιστώντας αυτή την φορά ο Ταϊλανδός θα κάνει πράξη τις υποσχέσεις του, έτσι τουλάχιστον όπως βγαίνουν προς τα έξω από τους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου.

Άλλωστε πλην κάποιων δηλώσεων που είχε κάνει πριν από μήνες, χωρίς να προσδιορίσει και πολλά πράγματα, ο εξ Ανατολάς επενδυτής έχει φροντίσει να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά.
Ενδεχομένως να είναι ένα δείγμα σοβαρότητας, αφού όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «όπου ακούς για πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι».

Από την άλλη αυτή η… σιωπή, σε συνδυασμό με όσα κυκλοφορούν στο Βέλγιο για την παρουσία του – απουσία του από την Μουσκρόν, είναι λογικό να δημιουργούν κάποια ερωτήματα. Για την ακρίβεια πολλά ερωτήματα;
Ο Π.Π. μαζί με τον γιο του, Πιτ αναμένονται την Παρασκευή στην Ελλάδα, με σκοπό να ξανά-ξανά-ξανασυναντηθούν με τον Γιάννη Αλαφούζο και να τρέξουν την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Παναθηναϊκό.

Άλλοι πάλι λένε ότι έρχεται στην Ελλάδα για να δει εάν και κατά πόσο μπορούν να «τρέξουν» κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις (σε συνεννόηση με την κυβέρνηση), έτσι ώστε να «προχωρήσει» ως… τσόντα και του Παναθηναϊκού.
Άλλωστε σε 10 ημέρες υπάρχει αυτή η γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού, όπου ο Ταϊλανδός θα πρέπει να δείξει «φως». Χρήμα. Έτσι λέει το ρεπορτάζ.

Η ζωή έχει δείξει ότι θα πρέπει να είμαστε… on fire!
Με καλή πίστη όταν βλέπουμε έργα και όχι λόγια και υποσχέσεις.
Με κριτική διάθεση για όσους «παίζουν» με τον Παναθηναϊκό.
Για να δούμε τι θα δούμε…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς