20.9 C
Athens

Νέα ανακοίνωση Βόλου για τη διαιτησία στη Λεωφόρο με αναφορά σε Τζιμπουτί και… Φιλιππινέζες

Έξαλλοι είναι στον Βόλο για τη διαιτησία στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκού: νέα καυστική ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ που απαιτεί από την ΚΕΔ να μην ορίσει ξανά Έλληνα διαιτητή σε παιχνίδι της

Μανούχος και Διαμαντόπουλος κατάφεραν να αφήσουν τον Βόλο με το παράπονο χάρη στα σοβαρά διαιτητικά τους λάθη, σε ματς που έληξε 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Οι Θεσσαλοί εξέφρασαν από χθες και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη τα έντονα παράπονά τους για τα νέα… εγκλήματα των Μανούχου – Διαμαντόπουλου, με τον Αχιλλέα Βόλο να τοποθετείται μέσω Facebook κάνοντας λόγο για «ξεφτίλα» και «ντροπή».

Μπέος: Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, αλλά τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο αποτελούν ντροπή για την ελληνική διαιτησία

Στο σήμερα, σε νέα καυστική ανακοίνωσή της η θεσσαλική ΠΑΕ απαίτησε από την ΚΕΔ από εδώ και στο εξής να μην ορίζονται Έλληνες διαιτητές ούτε στα φιλικά της ομάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «προτιμάμε διαιτητές από το Τζιμπουτί, καθώς η πλειοψηφία των Ελλήνων διαιτητών είναι υποτακτικοί υπέρ των συμφερόντων των “μεγάλων” και “Φιλιππινέζες” αυτών».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος μετά το χθεσινό αίσχος του Διαμαντόπουλου και του Μανούχου, ζήτησε από την ΚΕΔ από δω και στο εξής να μην ορίζονται Έλληνες διαιτητές στους αγώνες της, ακόμα και στους φιλικούς.

Προτιμάμε διαιτητές από το Τζιμπουτί, καθώς η πλειοψηφία των Ελλήνων διαιτητών είναι υποτακτικοί υπέρ των συμφερόντων των “μεγάλων” και “Φιλιππινέζες” αυτών.

Πολύ λυπηρό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς