22.6 C
Athens

Ολυμπιακός – Αποκάλυψη Athlosnews: Κοντά σε νέα βόμβα με τον εκρηκτικό Ιντάλγκο! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athlosnews, ο εκρηκτικός Κουβανός ακραίος Σαλβαδόρ Ιντάλγκο είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό

Νέα βόμβα με τον αρχηγό της Φενέρμπαχτσε και εκρηκτικό Κουβανό ακραίο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του!

Ο 37χρονος έχει μια τεράστια καριέρα πίσω του και τη φετινή σεζόν ήταν ο κορυφαίος σέρβερ στην Τουρκία με 80 άσους! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athlosnews, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κουβανό που επί σειρά ετών αγωνιζόταν στην Τουρκία και τη φετινή σεζόν έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελώντας ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Ο Ιντάλγκο διακρίνεται για την απίστευτη ικανότητά του στο σέρβις ενώ και στην υποδοχή τα νούμερα του κυμαίνονται στο 43% σε ένα πολύ πιο απαιτητικό πρωτάθλημα: Αυτός είναι και ο λόγος που αποτελεί τον νούμερο 1 ακραίο στο index του τούρκικου πρωταθλήματος και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους ακραίους που έχει αγωνιστεί στη χώρα μας: Μια κίνηση που δείχνει τη διάθεση του Ολυμπιακού να ανακτήσει την κορυφή και προστίθεται σε μια σειρά από πολύ μεγάλες βόμβες όπως αυτές του Ντράγκαν Τράβιτσα (πασαδόρος) και Τόντσεκ Στερν (διαγώνιος).

Εν ολίγοις ο Ολυμπιακός θέλει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και κυρίως θα έχουν προσωπικότητα. Και ο Ιντάλγκο διαθέτει περίσσεια όπως έδειξε με την παρουσία του στην Τουρκία έχοντας την ικανότητα να τελειώνει τις ψηλές μπάλες με απίστευτη ταχύτητα, στοιχείο που τον έκανε να αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους ακραίους. Φέτος βρέθηκε – από τη στατιστική του – στην καλύτερη 6άδα του πρωταθλήματος Τουρκίας!

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Γιαστρέμπσκι (για μια τριετία και σε πολύ απαιτητικό ρόλο), Τιανζίν, Αλ Ραγιάν, Γιούγκρα (Ρωσία) και Γαλατάσαραϊ.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΙΝΤΑΛΓΚΟ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς