Παπανικολάου: Οι προσωπικότητες που έχουμε μίλησαν στο τέλος

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν εκ των κορυφαίων στον ημιτελικό του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ και χαρακτήρισε στην κάμερα της ΕΡΤ «περίεργο» το παιχνίδι, στεκόμενος και στο γεγονός πως Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα όταν η διαφορά πήγε στους 18, επιτρέποντας στην Ένωση να μειώσει στους 5.

Παράλληλα, ερωτηθείς για τον τελικό απάντησε ότι οι Πειραιώτες θα προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται, ενώ ο νικητής θα κριθεί στο ποιος θα κάνει τα πιο σωστά πράγματα και στο ποιος θα είναι σε καλύτερη κατάσταση την μέρα του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς φόργουορντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έκανε κάποια τρικ και προσπάθησαν να παίξουν με το μυαλό μας. Επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να γυρίσει στο ματς στην τέταρτη περίοδο. Προσπάθησε να κατεβάσει το δικό μας τέμπο και το πέτυχε μέχρι ένα σημείο. Δεν βγάλαμε δυνατές άμυνες και δεν μπορέσαμε να τρέξουμε. Δεν είχαμε ρυθμό στην επίθεση και στην τελευταία περίοδο χάσαμε κάποια σουτ και αυτός ήταν ο λόγος που γύρισε το ματς. Οι προσωπικότητες που έχουμε όμως μίλησαν στο τέλος. Οι τελικοί κρίνονται σε στιγμές, θα προετοιμαστούμε για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Οι τίτλοι κρίνονται στην καλύτερη βραδιά και ποιος θα κάνει τα πιο σωστά πράγματα».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Μπολόνια – Αταλάντα 1-1: O Σάμαρτζιτς έδωσε τον βαθμό στο 90′ κόντρα στην ομάδα του Ιταλιάνο

Η Μπολόνια κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια της...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...