29.4 C
Athens

Βλάχος: Είμαι μόνο στον Ολυμπιακό, προς το παρόν έχουν «παγώσει» οι συζητήσεις με την εθνική

Σε συνέδριο του ΠΣΑΤ στο 8ο Διεθνές Σχολείο βρέθηκε ο προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας του με την εθνική Ελλάδας, τονίζοντας πως παραμένει πιστός στον Ολυμπιακό.

Ο Βλάχος, που οδήγησε τη «γαλανόλευκη» στο ασημένιο μετάλλιο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ξεκαθάρισε ότι οι όποιες διαπραγματεύσεις για την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του με την εθνική έχουν «παγώσει» και στο μυαλό του τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται μόνο ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά τα όσα είπε επί του θέματος:

«Δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής. Είμαι μόνο στον Ολυμπιακό. Ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου με την εθνική ομάδα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή τι θα συμβεί ή όχι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι για εμένα η επιτυχία αυτή, το μετάλλιο αυτό, η διάκριση αυτή είναι μεγάλη ικανοποίηση, αλλά θα ήταν σίγουρα μεγάλη ανταμοιβή για εμένα να συνέχιζα στην εθνική ομάδα. Έτσι το βλέπω, αν γίνει θα είμαι πολύ χαρούμενος» δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος για να προσθέσει αναφορικά με το μέλλον του στην εθνική.

«Προς το παρόν έχουν παγώσει (σ.σ. οι διαπραγματεύσεις)».

Και όταν τον ρώτησαν αν ισχύει πως έχει βρεθεί μια φόρμουλα για να είναι τουλάχιστον για την επόμενη διοργάνωση που μετέχει η εθνική και στις δύο ομάδες παράλληλα (σ.σ. και στον Ολυμπιακό), ο Θοδωρής Βλάχος είπε: «Νομίζω πως αυτά ήταν δημοσιεύματα, αλλά δεν ήταν η θέση της Ομοσπονδίας αυτή. Ίσως να ήταν διαρροή, δεν ξέρω, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς