28.2 C
Athens

Aτλέτικο – Ίντερ ρίχνουν (κι αυτές) πόρτα στην ESL!

Το σχέδιο εξόντωσης της ESL πέτυχε και ο μεγάλος νικητής της υπόθεσης είναι ο κόσμος, που με τη δική του «φωνή» ώθησε τις ομάδες προς την αποχώρηση από τα πλάνα του Πέρεθ και την άμεση επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα.

Μετά το top-6 της Αγγλίας, πριν λίγο Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ ανακοίνωσαν και επίσημα ότι δεν ανήκουν πλέον στους «αποστάτες» της ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και επιστρέφουν στα… όχι και τόσο παλιά!

Στην ανακοίνωση της η Ατλέτι ξεκαθαρίζει: 

«Για τον σύλλογο, η αρμονία μεταξύ όλων των ομάδων που απαρτίζουν την οικογένεια Red & White, ειδικά των οπαδών μας, είναι απαραίτητη.

Η πρώτη ομάδα και ο προπονητής έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για την απόφαση του συλλόγου να αποχωρήσει από τη ESL, καθώς καταλαβαίνουν ότι τα αθλητικά πλεονεκτήματα πρέπει να υπερισχύουν οποιουδήποτε άλλου κριτηρίου».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι Νερατζούρι που τονίζουν ότι το ποδόσφαιρο ανήκει στους οπαδούς και η Ίντερ στα μέλη της. 

Ούτως ή άλλως ο ίδιος ο Ανιέλι παραδέχθηκε νωρίτερα ότι το σχέδιο της νέας ευρωπαϊκής λίγκας δεν μπορεί να προχωρήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Και πολύ κράτησε, θα πούμε εμείς.

https://athlosnews.gr/anieli-to-plano-gia-tin-esl-den-ginetai-pleon-na-prochorisei/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς