33.5 C
Athens

Τα δύο… τρελά σενάρια της UEFA για τα ημιτελικά του Champions League

Και εγένετο… πόλεμος! Η UEFA και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει μία πρωτοφανή κρίση, κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη τη μεγάλη της βιτρίνα, το Champions League.

Όπως όλα δείχνουν οι 3 «προδότες» της European Super League (Ρεάλ, Τσέλσι και Σίτι) θα αποκλειστούν από τη συνέχεια και τους «4» της διοργάνωσης αν δεν αλλάξουν στάση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή και μία εβδομάδα πριν τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης η σπουδαία διοργάνωση βρίσκεται στον αέρα!

https://athlosnews.gr/mantsester-siti-real-kai-tselsi-tha-echoyn-apovlithei-apo-to-champions-league-mechri-tin-paraskeyi/

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής Βild, οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σκέφτονται δύο πρωτάκουστα σενάρια αναφορικά με τη συνέχεια στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το ένα πιο περίεργο από το άλλο.

Ποια είναι αυτά; Η εφαρμογή του σεναρίου των «3» με την επιστροφή των αποκλεισμένων Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ και Πόρτο ώστε η Παρί να μη παίζει μόνη της στο δρόμο για την Κωνσταντινούπολη.

Το δεύτερο είναι ακόμα πιο τρελό, καθώς σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ γίνονται σκέψεις να δοθεί το τρόπαιο απευθείας στην Παρί, δεδομένου ότι οι άλλοι 3 διεκδικητές θα αποβληθούν από φέτος από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Ομοσπονδίας. Το σενάριο να διεξαχθούν κανονικά οι ημιτελικοί της επόμενης εβδομάδας είναι και το πιο μακρινό, ειδικότερα από τη στιγμή που ο πρόεδρος Τσέφεριν έχει επιλέξει να… αντεπιτεθεί στο «πραξικόπημα» του Πέρεθ.

Ένα πραγματικό μπάχαλο που μόνο καλό δεν κάνει στο ποδόσφαιρο και δυστυχώς τις λύσεις δεν τις γνωρίζουν – ακόμη – ούτε οι πλέον αρμόδιοι…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς