22.4 C
Athens

Ανακοίνωσε τον Δημητρίου η Λαύρα Αργυρούπολης

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή για την ανάληψη των τμημάτων υποδομής ανακοίνωσε η Λαύρα Αργυρούπολης

Έχοντας πολλαπλό ρόλο ο Αντώνης Δημητρίου προσελήφθη από την διοίκηση της Λαύρας Αργυρούπολης για να προσφέρει έργο στις ακαδημίες της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Έχει ήδη ανακοινωθεί η συνεργασία μας με τον κ. Δημητρίου Αντώνη, που θα αναλάβει εκτός των άλλων και την προπόνηση ενδυνάμωσης και τεχνικής στα τμήματα της Ακαδημίας μας. Από την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19 αυτός ο σημαντικός τομέας θα είναι αρμοδιότητα του πολύπειρου προπονητή μας.

Καλωσορίζουμε στον Α.Ο. ΛΑΥΡΑ Αργυρούπολης, τον πολύπειρο προπονητή κ. Αντώνη Δημητρίου. Από τη νέα αθλητική περίοδο 2018-19, θα αναλάβει και την τεχνική εκγύμναση και ενδυνάμωση των αθλητών της Ακαδημίας μας.
Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό του:
Κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA Α’.

Προϋπηρεσία:
Εθνικός Πειραιά 2017-18 Γ’ Εθνική (Τεχνικός Διευθυντής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου)
Οδηγήτρια 2016-17 Α’ Πειραιά (κέρδισε 1 Πρωτάθλημα και ήταν Τεχνικός Διευθυντής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου)
Μοσχάτο 2008 – 2015 Α’ Πειραιά (κέρδισε 2 Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, Άνοδο στη Δ’ Εθνική και ήταν Τεχνικός Διευθυντής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου)
Πετράλωνα 2006-07 Α’ Αθήνας

Αγωνίστηκε στις ομάδες
Ολυμπιακός Χαλκίδας – 7 χρόνια με 200 συμμετοχές στη Δ’ Εθνική κατηγορία
ΠΑΕ Καλλιθέα – 180 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική κατηγορία, 200 συμμετοχές στη Β’ Εθνική κατηγορία και 30 συμμετοχές στην Α’ Εθνική κατηγορία
ΠΑΕ Μαρκό – 30 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική κατηγορία
Λήλας Βασιλικού – 30 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική κατηγορία»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς