30.1 C
Athens

Μπαρτομέου για Μέσι: Θα μείνει σε εμάς και μετά το 2021

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Barca TV, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα του συλλόγου, προχωρώντας σε αποκαλύψεις τόσο όσον αφορά στο μέλλον του σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι, όσο και στην υπόθεση του Νεϊμάρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Μέσι μπορεί να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα πριν από τη σεζόν 2020/21 είτε για να αποσυρθεί είτε για να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του. Είναι ένας όρος που υπήρχε και στα συμβόλαια των Πουγιόλ, Τσάβι και Ινιέστα. Αλλά δεν χρειάζεται ανησυχία. Ως πρόεδρος είμαι ήρεμος και θεωρώ βέβαιο πως ο Μέσι θα συνεχίσει στην ομάδα και μετά το 2021»

Για τις διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νεϊμάρ ανέφερε: δεν υποσχεθήκαμε κάποιον ποδοσφαιριστή ως αντάλλαγμα. Όμως, από την στιγμή που η Παρί ήταν διατεθειμένη να διαπραγματευτεί για τον Νεϊμάρ, υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Κάποια στιγμή, ο Νεϊμάρ είπε στους διοικούντες την Παρί πως θέλει να διαπραγματευτεί μόνο με την Μπάρτσα. Προσπάθησε πολύ για τη μεταγραφή, αλλά τελικά θα παίξει και φέτος στο Παρίσι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς