19.7 C
Athens

Το Ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για Μπεργκ και οι σειρήνες από Κατάρ

Το FWS.gr παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεσης Μάρκους Μπεργκ: Ο δίαυλος επικοινωνίας του Ολυμπιακού με τον Σουηδό, τι ζήτησε ο ίδιος και τα... πετροδόλαρα της Αλ Αχλί

Οι Άραβες τον στέλνουν στην Αλ Αχλί, στο Κατάρ. Οι Σουηδοί το αφήνουν ανοιχτό για τον Ολυμπιακό, ενώ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και της Φέγενορντ. Ο Μάρκους Μπεργκ, που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αϊν, είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που σύντομα θα γίνει γνωστός.

Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε το τελευταίο διάστημα επαφή με τον Σουηδό σέντερ φορ, ο οποίος εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπεργκ ζήτησε τριετές συμβόλαιο, ενώ οι οικονομικές απαιτήσεις του ήταν αρκετά υψηλές. Τις τελευταίες μέρες όμως έβαλε νερό στο κρασί του και η ψαλίδα μίκρυνε.

Στο Κατάρ υποστηρίζουν ότι η Αλ Αχλί έχει κάνει πρόταση στον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, προσφέροντάς του 2,8 εκατ. ευρώ ανά σεζόν. Αν αληθεύει το ποσό, είναι σημαντική η διαφορά, σε σχέση με τα χρήματα που μπορεί να πάρει ο παίκτης από τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, είναι θέμα προτεραιοτήτων. Δηλαδή, εάν ο Μπεργκ επιθυμεί όντως να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο ή τα πετροδόλαρα θα αποτελέσουν μεγαλύτερο κίνητρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, ότι ο διεθνής Σουηδός κλείνει τον Αύγουστο τα 33. Και θέλει να κάνει ένα καλό συμβόλαιο πριν κρεμάσει τα παπούτσια του.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν διαψεύσει δύο φορές τα περί ενδιαφέροντος για τον Μπεργκ, αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, δεν ήταν κατηγορηματικός. Άφησε να εννοηθεί ότι έχει απασχολήσει σοβαρά ο παίκτης τους Ερυθρόλευκους. «Θα δούμε για τον Μπεργκ. Για τον Βαλμπουενά σας είπα ξεκάθαρα. Για τον Μπεργκ οι προβληματισμοί οι δικοί σας υπάρχουν και σε άλλους» τόνισε.

Σε κάθε περίπτωση, όσο δεν υπάρχουν υπογραφές και ανακοινώσεις, τα πάντα είναι ανοιχτά στην υπόθεση του Μπεργκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς