26.1 C
Athens

Δεν είναι ένα ακόμη παιχνίδι

Ο αγώνας με τον Άρη είναι ιδιαίτερος για τον Ολυμπιακό για αρκετούς λόγους - Τα πλάνα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (19:30) τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς ιδιαίτερο για μια σειρά από λόγους.

Πρώτον, θα διεξαχθεί ανήμερα των 94ων γενεθλίων του Ολυμπιακού, κι αυτό από μόνο του αποτελεί ένα καλό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές και τον Πέδρο Μαρτίνς για να φτάσουν στη νίκη και να ικανοποιήσουν τους ερυθρόλευκους οπαδούς.

Δεύτερον, οι Πειραιώτες μπαίνουν σε μία τριάδα αγώνων, με αντιπάλους τους Άρη, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, που θέλουν στο τέλος της, να έχουν προσθέσει άλλους εννέα βαθμούς στην συγκομιδή τους στο πρωτάθλημα.

Τρίτον, είναι το πρώτο εντός έδρας μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Λαμία στο Κύπελλο.

Τέταρτον, οι Ερυθρόλευκοι έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά τους από την ΑΕΚ (στο +13) και αν όχι να μειώσουν, τουλάχιστον να διατηρήσουν την απόσταση από τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Και

Πέμπτον, οι παίκτες και ο Μαρτίνς θέλουν να αποφύγουν νέες αναταράξεις μετά τους πρόσφατους αποκλεισμούς στο Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο. Η νίκη επί του Άρη, θα τους προσφέρει ηρεμία για τη συνέχεια. Όμως, με οποιοδήποτε στραβοπάτημα θα πυκνώσουν τα σύννεφα πάνω από του Ρέντη.

Στα αγωνιστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Σα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ και Κούτρη, κεντρικά χαφ τους Γκιλιέρμε, Καμαρά ή Μπουχαλάκη, στις «πτέρυγες» τους Ποντένσε, Μασούρα, ανάμεσά τους τον Φορτούνη και στην κορυφή της επίθεσης τον Χασάν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς