29.9 C
Athens

Μαρίνα Πατούλη: Eίμαι υποψήφια χωρίς τη στήριξη του συζύγου μου (video)

«Επειδή είναι σύζυγός μου δεν σημαίνει ότι πρέπει να με στηρίξει, τον εξυψώνει και τον τιμά η στάση του», είπε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη • Αιχμές ότι βρήκε «κλειστές πόρτες»

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μαρίνας Πατούλη στο δήμο Αμαρουσίου, άνοιξε τους… ασκούς του Αιόλου στη Νέα Δημοκρατία, καθώς το κόμμα μετά τη «μετακόμιση» του Γιώργου Πατούλη στην περιφέρεια Αττικής, στηρίζει τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου στον συγκεκριμένο δήμο.

Παρά τη δυσαρέσκειά της, ωστόσο, η ΝΔ δεν σχολίασε το γεγονός, όμως, ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης έβγαλε από τη δύσκολη θέση το κόμμα, ανακοινώνοντας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ότι στηρίζει την υποψηφιότητα Αμπατζόγλου.

Πώς αντέδρασε η Μαρίνα Πατούλη στην κίνηση του συζύγου της; Μάλλον ψύχραιμα.

Σε δηλώσεις της σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε πως ο σύζυγός της και νυν δήμαρχος Αμαρουσίου, δεν είναι υποχρεωτικό να στηρίζει την ίδια και πως μάλιστα αυτή η στάση του τον εξυψώνει και τον τιμά.

Αφησε, ωστόσο, για μια ακόμα φορά αιχμές αναφέροντας ότι βρήκε κλειστές πόρτες και δεν δέχθηκε κανένα κάλεσμα να συνεισφέρει στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο  σύζυγός μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά, δεν ήρθα ουρανοκατέβατη. Και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω», είπε ο σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν ήρθε σε ρήξη με τον Γιώργο Πατούλη για την απόφασή της, απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Είμαστε μαζί 32 χρόνια και η σχέση αυτή έχει δοκιμαστεί. Δεν υπάρχει μάχη, μόνο διάθεση προσφοράς. Ηταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας άνδρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς