32.2 C
Athens

Η Μαρίνα Πατούλη θέλει να είναι υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου – Πονοκέφαλος για τη ΝΔ

Η σύζυγος του απερχόμενου δημάρχου Γιώργου Πατούλη είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το δήμο και δεν σκοπεύει να κάνει πίσω, τώρα που ο σύζυγός της πηγαίνει στην περιφέρεια Αττικής • Έντονο παρασκήνιο

Το δήμο Αμαρουσίου θέλει να διεκδικήσει η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του νυν δημάρχου και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργου Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη, εμβληματική προσωπικότητα του δήμου Αμαρουσίου τα τελευταία χρόνια, που συγκεντρώνει συχνά-πυκνά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας φέρεται αποφασισμένη, σύμφωνα με πληροφορίες να βάλει υποψηφιότητα και δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω.

Το γεγονός αυτό, ωστόσο, δημιουργεί αναταράξεις στις ισορροπίες στο δήμο σε ό,τι αφορά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αφού είναι αρκετά τα γαλάζια στελέχη της απερχόμενης δημοτικής αρχής που ήθελαν να διεκδικήσουν το δήμο, τώρα που αποχωρεί ο Γιώργος Πατούλης.

Ωστόσο, η Μαρίνα Πατούλη έχοντας και ως «άσο» στο μανίκι της πρόσφατη δημοσκόπηση στο δήμο Αμαρουσίου, που τη θέλει να τον διεκδικεί με ιδιαίτερες αξιώσεις συγκριτικά με άλλα στελέχη, δεν σκοπεύει να υποχωρήσει.

Η απόφασή της, ωστόσο, φαίνεται να αιφνιδιάζει κεντρική συμφωνία στην ΝΔ, που προέβλεπε ότι η κυρία Πατούλη δεν θα διεκδικούσε εκ νέου τον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στην περίπτωση που ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης θα έπαιρνε το χρίσμα για την περιφέρεια Αττικής, πόσω μάλλον τον δήμο Αμαρουσίου.

Αντιθέτως, της προτάθηκε να μπει στην λίστα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στον δήμο της Αθήνας, αλλά τελικά δεν επήλθε συμφωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά, καθώς η ίδια δεν κάνει πίσω, στελέχη της ΝΔ στο δήμο Αμαρουσίου φέρονται άκρως δυσαρεστημένα και το κόμμα πρόσθεσε στο κεφάλι του έναν ακόμα πονοκέφαλο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς