32.2 C
Athens

Τι ζόρι τραβάτε με την απόσπαση της Θωμαρίτας Καλδάρα; (pics)

Θωμαρίτα Καλδάρα: Η γραμματέας του Μάρκου Μπόλαρη έγινε viral με τις φωτογραφίες της (pics)

Μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπολάρη, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής – θρησκευτικής διπλωματίας εργάζεται από τις 16 Ιανουαρίου ως γραμματέας η Θωμαρίτα Καλδάρα. Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η νέα γραμματέας του υφυπουργού εξωτερικών έχει εργαστεί στο παρελθόν ως personal trainer.

thoratita-kaldra-6.jpg
thoratita-kaldra-7.jpg
thoratita-kaldra-3.jpg

 

thoratita-kaldra-1.jpg

Πέραν όλων των άλλων, η αγαπητή Θωμαρίτα έχει και βαθιές ανησυχίες για τα τηλεοπτικά δρώμενα, τις οποίες δε διστάζει να μοιραστεί στα social media:

Θωμαρίτα Καλδάρα

Κάποιοι κακεντρεχείς ίσως να εστιάσουν στην επουσιώδη λεπτομέρεια πως το γραφείο στο οποίο αποσπάστηκε έχει ως αντικείμενό του θέματα εκκλησιαστικής – θρησκευτικής διπλωματίας. Αλήθεια τώρα όμως, ποιος αμφιβάλλει για τις διπλωματικές ικανότητες της Θωμαρίτας; Σίγουρα όχι εμείς…

 

(Με πληροφορίες από το ethnos.gr)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς