26.7 C
Athens

Ο Φορτούνης για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή του Ολυμπιακού!

Ο Κώστας Φορτούνης συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση απέναντι στο αγαπημένο του «θύμα» (8 γκολ και 5 ασίστ κόντρα στην ΑΕΚ)

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον πολύπειρο διεθνή μεσοεπιθετικό στην 27μελή αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (3/4).

Ο Φορτούνης έχει παίξει φέτος ελάχιστα μόνο με τη Β’ ομάδα ενώ θυμίζεται πως τραυματίστηκε σε φιλικό προετοιμασίας το περασμένο καλοκαίρι κι αυτός ήταν ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα του. Η ΑΕΚ πάντως είναι η αγαπημένη του αντίπαλος αφού κόντρα σε εκείνη μετρά συνολικά 8 γκολ και 5 ασίστ. Εκτός από την αποστολή έμεινε ο ασθενής Γκάρι Ροντρίγκες.

https://athlosnews.gr/i-ekkofantiki-apousia-tou-kosta-fortouni-kai-i-xeni-omada-me-ta-erythrolefka/

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

https://athlosnews.gr/olybiakos-ypovalletai-se-epemvasi-skolikoeiditidas-o-gkari-rontrigkes-toulachiston-3-evdomades-ektos/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς