29.9 C
Athens

Με δρεπάνι η θανάσιμη επίθεση στον 19χρονο – Φώναζε «Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο»

Τραγική κατάληξη είχε η επίθεση οπαδών τη νύχτα της Τρίτης σε παρέα που περπατούσε στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, με έναν 19χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα μετά από θανάσιμη επίθεση με δρεπάνι. Δύο ακόμα άτομα, φίλοι του νεαρού, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, ένα άτομο κατέβηκε από λευκό όχημα, κινήθηκε προς το θύμα και τους δύο φίλους του, τους φώναξε «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με αιχμηρό αντικείμενο. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά κοντά στη βουβωνική χώρα, ένας ακόμα νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της άμεσης δράσης και βρήκε τους νεαρούς αιμόφυρτους να ζητούν βοήθεια, με τον 19χρονο να παρουσιάζει ακατάσχετη αιμορραγία. Οι αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει πριν την άφιξη του ασθενοφόρου. Οι δύο φίλοι του θύματος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία όταν άκουσε φασαρία και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο».

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον 15 προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο.

Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς