32.5 C
Athens

Η μεγάλη μάχη του Θανάση

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους άθελά του αποκάλυψε τη μεγάλη μάχη που δίνει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια εύχεται περαστικά.

Στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παρασυρόμενος από τα συναισθήματα και τη μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπο του Θανάση Γιαννακόπουλου δεν το σκέφτηκε πολύ…

Ο Σάρας ευχήθηκε «περαστικά» στον εμβληματικό παράγοντα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει σοβαρό θέμα υγείας, κάτι που ήθελαν να κάνουν πολλοί από τη στιγμή που το έμαθαν. Γιασικεβίτσιους δε γνώριζε την επιθυμία της οικογένειας να μη δημοσιευτεί κάτι στις κρίσιμες ώρες που μεσολάβησαν, κάτι που σεβάστηκαν όλα τα Μέσα.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο «Υγεία» σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Το θέλημα της οικογένειας, η οποία προσφάτως έχασε τον αγαπημένο της Παύλο, έγινε σεβαστό. Ο 88χρονος Θανάσης, έχει προσφέρει ένδοξες στιγμές στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και στον ελληνικό αθλητισμό και το μεγαλύτερο παράσημο είναι ότι όλοι τον προσφωνούν με το μικρό του όνομα.

Από τη στιγμή, που ο Σάρας γνωστοποίησε το παραπάνω γεγονός, σύσσωμη η μπασκετική και η ευρύτερη αθλητική οικογένεια γράφει δύο κουβέντες συμπαράστασης για τον Θανάση  στη δυσκολότερη και μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, με την ευχή να τον δουν όλοι να δίνει τις νέες του μάχες κοντά στο παρκέ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς