28.2 C
Athens

To γλέντι του Πάνου Καμμένου δίπλα στην πισίνα και η #ζωάρα που «έριξε» το twitter (pics)

To πάρτι του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. με τον Τριανταφυλλόπουλο σε ρόλο τραγουδιστή έφερε... πάρτι στα social media

Γλέντι μέχρι πρωίας στη βίλα που διαθέτει στα νότια προάστια έκανε πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, με ζωντανή μουσική και εκλεκτούς καλεσμένους, ξεχνώντας για λίγο τις δυσκολίες που έχει φέρει η συμφωνία των Πρεσπών στη συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν δυσοίωνο το μέλλον των ΑΝ.ΕΛ.

Στο πάρτι βρέθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, έπαιξε κιθάρα, ενώ αργότερα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε.

Το γλέντι έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου, με τον μουσικό Τόλη Κιάο να διασκεδάζει τους καλεσμένους του υπουργού. Μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο μουσικός που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook τα στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά και έγινε άθελά του η αφορμή για ένα…  άγριο πάρτι στο twitter.

«Με μεγάλη μου τιμή, ήμουν καλεσμένος στην βίλα του υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, όπου τραγούδησα και έπαιξα μπουζούκι μέχρι πρωίας, παρουσία του φίλου, κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ήτανε ένα ξεχωριστό ξημέρωμα… Στο επανιδείν…», έγραψε ο μουσικός στην ανάρτησή του στο Facebook.

Αυτή η ανάρτηση έγινε όπως είναι φυσικό, αφορμή για ένα ακόμα… γλέντι, αυτή τη φορά στο twitter, αφού οι χρήστες δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω. Το hashtag «#ζωάρα» είχε την τιμητική του και εκεί σχολιάστηκαν τα πάντα. Η καλή διάθεση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο κόμμα του και στην κυβέρνηση, η τεράστια πισίνα του σπιτιού του, η παρουσία του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο πάρτι.

Ειδικά για τον γνωστό δημοσιογράφο σχολίαζαν ότι το πρωί «κατακεραύνωνε τη δίωξη των δημοσιογράφων (του «Φιλελεύθερου») και το βράδυ διασκέδαζε με αυτόν που την άσκησε», με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να μπλοκάρει όποιον χρήστη έκανε αναφορά στο όνομά του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς