Ο Ολυμπιακός με αλλαγές, ένα μεγάλο «πρέπει» και οδηγό την παράδοση για τη νίκη στην Τρίπολη

Με το βλέμμα στην κορυφή της Super League o Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στην Αρκαδία επί του Αστέρα έχοντας αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του και μία παράδοση που τού δείχνει τον δρόμο για το τρίποντο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη το απόγευμα της Κυριακής (27/10, 17:00) με απόλυτο στόχο τη νίκη που θα τού επιτρέψει να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κορυφή ή ακόμα και να πατήσει σε αυτήν ανάλογα με τα αποτελέσματα σε Τούμπα (ΠΑΟΚ – ΟΦΗ) και ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός – Άρης).

Οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν με καλή ψυχολογία στην πόλη της Αρκαδίας μετά το σπουδαίο «διπλό» στη Σουηδία επί της Μάλμε και θέλουν να αλλάξουν το κλίμα και στο πρωτάθλημα αφήνοντας οριστικά πίσω τους τη νέα γκέλα με τον Λεβαδειακό προ μίας εβδομάδας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προανήγγειλε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, όμως όχι διαφορετική φιλοσοφία στο παιχνίδι της, με τον Γιαζίτζι να βρίσκεται για πρώτη φορά στη διάθεσή του και τους Βέλντε, Μουζακίτη, Ορτέγκα, Πιρόλα και Μπακούλα να απουσιάζουν.

Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι αλλαγές στα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Βάσκος τεχνικός, με τον Μπάμπη Κωστούλα να διεκδικεί θέση βασικού και τον Ντάνι Γκαρθία να είναι το φαβορί για παρτενέρ του Έσε στα χαφ. Από εκεί και πέρα, Τζολάκης, Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι και Αποστολόπουλος είναι σχεδόν σίγουροι στην άμυνα, ενώ μπροστά οι Μαρτίνς, Μασούρας και Ελ Κααμπί έχουν τον πρώτο λόγο για φανέλα βασικού.

Από την άλλη, ο Αστέρας του Σάββα Παντελίδη, αναζητά το πρώτο τρίποντο εντός έδρας μετά από εννιά μήνες επί του Ολυμπιακού με την παράδοση των τελευταίων ετών να είναι συντριπτικά υπέρ των Ερυθρολεύκων.

Η τελευταία νίκη του Αστέρα επί του Ολυμπιακού ήταν την σεζόν 2013-14, όταν στις 26 Μαρτίου 2014 είχε επικρατήσει με 2-1. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό, όπου μετρά πέντε ήττες και δύο λευκές ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 10-5-3 ρεκόρ στην Τρίπολη με γκολ 25-8, ενώ η ευρύτερη νίκη του στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας σημειώθηκε το 2019-20 και ήταν με σκορ 5-0.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

ΚΑΕ Ολυμπιακός στους φιλάθλους για το ντέρμπι αιωνίων: «Μην απαντήσετε σε κανενός είδους προκλήσεις»

Οι Ερυθρόλευκοι με μήνυμα στον κόσμο τους ζήτησαν να στηρίξουν την ομάδα του Μπαρτζώκα μόνο με τη φωνή τους, να μην απαντήσουν σε κανενός είδους προκλήσεις και να ταυτοποιήσουν το εισιτήριό τους μέσω του Gov Wallet

GP Μεξικού: Σίφουνας Σάινθ, πήρε την pole position με απίστευτη ταχύτητα

Από την πρώτη θέση θα εκκινήσει το μεξικανικό Grand...

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-4: Οι διαστημικοί Καταλανοί του Φλικ άλωσαν με ασύλληπτη τεσσάρα το Μπερναμπέου

Απίστευτη, ασταμάτητη, από άλλον πλανήτη η Μπάρτσα του Φλικ θριάμβευσε στην έδρα της άναυδης Ρεάλ Μαδρίτης για μία επική νίκη στο πρώτο clasico της σεζόν - Δύο γκολ σε 2' ο Λεβαντόφσκι, έγραψε νέα σελίδα ιστορίας ο απίθανος Γιαμάλ

Αλμέιδα: Βλέπω περίεργα πράγματα, πρέπει να σκεφτούμε αν έχω την ικανότητα να το αλλάξω

Η ΑΕΚ γνώρισε νέα ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα στην...

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-0: Εξευτελιστική ήττα από τους δέκα ήρωες των Σερρών

Οι ψυχωμένοι Σερραίοι δεν «μάσησαν» από την αποβολή του Τέρζιτς στο 28' και έριξαν στο καναβάτσο την τραγική Ένωση νικώντας τη μετά από 33 ολόκληρα χρόνια

ΠΑΟΚ: Από σουίτα της Τούμπας θα παρακολουθήσει το ματς με τον ΟΦΗ ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της...

Μπάμπιτς: Το πιο σημαντικό είναι ότι περάσαμε, να επικεντρωθούμε τώρα στα εγχώρια

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα (35-29) από...

Φλικ: Βγήκαν όλα όπως τα σχεδιάσαμε, στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε

Απίστευτη, ασταμάτητη, από άλλον πλανήτη η Μπαρτσελόνα του Χάνσι...

Ο Ντουπλάντις κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής της χρονιάς στον στίβο

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη για τον Άρμαντ Ντουπλάντις....

Ερβέ Ρενάρ η επιστροφή στον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το «διαζύγιο» με τον Ρομπέρτο...

Απίστευτο κι όμως… βραζιλιάνικο: Παίκτης της Κρουζέιρο αποβλήθηκε 3’’ μετά τη σέντρα! (vid)

Το είδαμε κι αυτό στη Βραζιλία! Παίκτης της Κρουζέιρο...