Μιλουτίνοφ: Θα χρειαστώ χρόνο για να βρω ρυθμό, είναι καλό που ο κόουτς έχει πολλές επιλογές

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τον Κάμπο με την απαραίτητη διαχείριση απέναντι στην Καρδίτσα (61-77) έπειτα από μια σκληρή διαβολοβδομάδα και ετοιμάζεται για τέσσερις πολύ απαιτητικές αναμετρήσεις σε GBL (Παναθηναϊκός) και EuroLeague (Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα).

Στα ευχάριστα η δυναμική επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που σε μόλις 14 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο Σέρβος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται, στα δύσκολα ματς που ακολουθούν, αλλά και στο μεγάλο ρόστερ του Ολυμπιακού, το οποίο όπως τόνισε, ξέρει να διαχειρίζεται εξαιρετικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του: «Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα και χαίρομαι που είμαι με την ομάδα. Είναι σημαντικό για εμένα που είμαι υγιής και που είμαι πίσω με την ομάδα. Θα χρειαστώ χρόνο για να βρω ρυθμό αλλά είναι καλή αρχή».

Για το πόσο έτοιμος είναι: «Είμαι μακριά από το 100% αλλά είναι φυσιολογικό. Δουλειά μου είναι να βρω ρυθμό και θα το κάνω μέσα από αγώνες».

Για το παιχνίδι με την Καρδίτσα: «Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν παίξαμε καλά στα πρώτα λεπτά. Πρέπει να μη κάνουμε αυτό που κάναμε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου γιατί μπορεί να το πληρώσουμε».

Για τα παιχνίδια που έρχονται: «Δεν είναι μόνο τα δύο επόμενα, έχουμε πολλά δύσκολα ματς στις επόμενες 10 μέρες. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε, να είμαστε έτοιμοι. Αν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα πρέπει να παίξουμε καλά κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Είναι δύσκολο πρόγραμμα, για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Όλοι θα είναι σημαντικοί και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ντέρμπι, είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για την Euroleague. Θα είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί θα είναι καλύτεροι από το Super Cup».

Για τη δυσκολία του Μπαρτζώκα να διαλέξει τους ξένους: «Είναι καλό που έχει τόσες επιλογές. Είναι μεγάλη σεζόν και δε ξέρεις τι θα γίνει. Είναι καλό να έχεις πολλές επιλογές. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, μπορούμε να φτιάξουμε 3 ομάδες πολύ ποιοτικές. Αυτό κάνει πολλά χρόνια, έχει εμπειρία να διαχειριστεί την πίεση, κάνει πολύ καλή δουλειά».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Σφαιρόπουλος για Μπολομπόι: «Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, θα ξέρουμε περισσότερα την Τρίτη»

Ο φορμαρισμένος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και όλα δείχνουν πως οι πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας θα βγουν στην αγορά αναζητώντας αντικαταστάτη

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 94-74: Βρήκε κέφι και… Μπράουν μετά το σοκ της διαβολοβδομάδας

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν εξαιρετικός, οι Πράσινοι προέρχονταν από δυο ήττες στην Ευρωλίγκα και η Ένωση ήταν εκείνη που πλήρωσε τα σπασμένα, γλιτώνοντας από διαφορά-μαμούθ στο τελευταίο δεκάλεπτο

Μπαρτζώκας: Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πώς παίξαμε, υπήρχαν πεντάλεπτα που αδιαφορήσαμε πλήρως

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και υποστήριξε πως απαιτείται για 40' η απαιτούμενη σοβαρότητα και σωστή προσέγγιση για μια ομάδα όπως αυτή των Ερυθρόλευκων

Καρδίτσα – Ολυμπιακός 61-77: «Αποθεραπεία» στον Κάμπο με επιστροφή κεφάτου Μιλουτίνοφ

Η δυναμική επιστροφή του Μιλουτίνοφ ήταν η πιο ευχάριστη είδηση για τον Ολυμπιακό στην Καρδίτσα μετά την επίπονη διαβολοβδομάδα, με τον Σέρβο να γίνεται διψήφιος σε μόλις 14' συμμετοχής

Εννέα συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. πριν το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Σε εννέα συλλήψεις ατόμων προχώρησε η ΕΛΑΣ πριν την...

Μπράουν: Δουλεύω κάθε μέρα όσο πιο σκληρά γίνεται, θέλω να προσαρμοστώ και να φαίνομαι στην ομάδα

Ο Λορέντζο Μπράουν αγωνίστηκε για 3’39” απέναντι στη Ρεάλ στη Μαδρίτη...

Σφαιρόπουλος για Μπολομπόι: «Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, θα ξέρουμε περισσότερα την Τρίτη»

Ο φορμαρισμένος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και όλα δείχνουν πως οι πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας θα βγουν στην αγορά αναζητώντας αντικαταστάτη