Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στην κορυφή και επιθετικό προσανατολισμό το πλάνο νίκης με Λεβαδειακό

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο απέναντι στους Βοιωτούς ώστε να ανέβουν -υπό προϋποθέσεις- στην κορυφή του πρωταθλήματος και να πάνε με καλή ψυχολογία στο Μάλμε

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στη Super League το απόγευμα της Κυριακής (20/10, 16:00) με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη διακοπή των εθνικών ομάδων που ακολούθησε.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν χρόνο να προετοιμαστούν για τη σημαντική αναμέτρηση με τους Βοιωτούς στο Φάληρο και έχουν πρώτα εκεί το μυαλό τους και μετά θα ασχοληθούν με τη Μάλμε ενόψει του αγώνα στη Σουηδία την ερχόμενη Πέμπτη για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υπολογίζει ξανά στον Τσικίνιο ενώ συμπεριέλαβε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή και τον Ανδρούτσο. Εκτός έμειναν οι Γουίλιαν, Μαρτίνς και Γιαζίτζι, ενώ παράλληλα, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Μπακούλας, Αποστολόπουλος και Παπακανέλλος ενώ ο Μπότης πήρε τη θέση του Πασχαλάκη στους γκολκίπερ.

Οι Πειραιώτες είναι αυτονόητο ότι θέλουν μόνο νίκη ώστε υπό προϋποθέσεις να βρεθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος αλλά με συγκάτοικους αναλόγως τα αποτελέσματα στα ματς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Άρης – Athens Kallithea.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βάσκος τεχνικός δεν προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα καθώς δεν θέλει να χαλάσει τη χημεία που έχει δημιουργηθεί από τα τελευταία παιχνίδια, αν και δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις.

Με βάση τα όσα δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις στο Ρέντη και με τις επιστροφές όλων των διεθνών σκέφτεται να παρατάξει τους Ερυθρόλευκους με τους Τζολάκη κάτω από την εστία, Ρέτσο – Κάρμο στα στόπερ και Ορτέγκα – Κοστίνια στα δύο άκρα της άμυνας. Έσε και Μουζακίτης έχουν ξανά το προβάδισμα για τα χαφ, με τον Τσικίνιο πιθανότατα να επιστρέφει σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους (σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα έχει και ο Κωστούλας) και τους Ροντινέι, Μασούρα στα άκρα της επίθεσης πίσω από τον προωθημένο Ελ Κααμπί.

Σέντρα στις 16:00 στο φαληρικό γήπεδο με διαιτητή του αγώνα τον Τσιμεντερίδη και VAR τον Τσακαλίδη.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Άρης – Athens Kallithea 2-0: Τέταρτη σερί νίκη για τους ασταμάτητους Κίτρινους

Ο Μπράμπετς με κεφαλιά και τη... βοήθεια του δοκαριού...

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-1: Οι Πράσινοι άντεξαν στην πίεση και πήραν την πρώτη εκτός έδρας νίκη

Ένα γκολ του Τετέ στο 6' έκρινε το ματς στο Ηράκλειο αφού ο πολύ ανώτερος ΟΦΗ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση παρά την πίεση και τις ευκαιρίες που δημιούργησε

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-2: Αδιόρθωτος και βραχυκυκλωμένος, πέταξε άλλους δυο βαθμούς σε «τελειωμένο» ματς

Οι Ερυθρόλευκοι πίστεψαν ότι καθάρισαν το παιχνίδι από το 21' και όταν χρειάστηκε να αντιδράσουν μετά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης, βρέθηκαν βραχυκυκλωμένοι σε χορτάρι και πάγκο - Ο Λεβαδειακός πήρε βαθμό στο Καραϊσκάκη μετά από 31 χρόνια

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις στο γόνατο για Σλούκα, επιστρέφει με ΑΕΚ ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Με δύο απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για...

Μπαρτσελόνα: Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Λαπροβίτολα (vid)

Σε σοκ βρίσκεται ο οργανισμός της Μπαρτσελόνα το βράδυ...

Άρης – Athens Kallithea 2-0: Τέταρτη σερί νίκη για τους ασταμάτητους Κίτρινους

Ο Μπράμπετς με κεφαλιά και τη... βοήθεια του δοκαριού...

Παναθηναϊκός – Θέτις 3-1: Έβαλε δύσκολα στον εαυτό του αλλά πήρε στο τέλος το τρίποντο

Το πρώτο τρίποντο στην (τηλεοπτική) πρεμιέρα του πρωταθλήματος της...