Αγρίνιο: Μάχη στη ΜΕΘ δίνει η 13χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνη 13χρονη από το Θερμό Αιτωλοκαρνανίας, η οποία παρασύρθηκε απο διερχόμενο όχημα στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Θέρμου. Η 13χρονη είναι διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικης Θεραπείας Παίδων στο ανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης και η ομάδα του, κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το κορίτσι, ωστόσο πρέπει να περάσουν δύο 24ωρα για να μπορέσουν να πουν το οτιδήποτε σε σχέση με την εξέλιξη της υγείας της. Η 13χρονη είναι πολύτραυματίας με κακώσεις στα συμπαγή όργανα της κοιλιάς, ενώ έχει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση με κατάγματα οστών στην βάση του κρανίου και στην σπονδυλική στήλη.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας έφτασαν ορθοπεδικοί και νευροχειρουργοί από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου μετείχαν σε σύσκεψη με τους γιατρούς της ΜΕΘ, η οποία ολοκληρώθηκε στις 2 τα ξημερώματα. Το θετικό είναι ότι η 13χρονη έχει σταθεροποιηθεί, ενώ βρίσκεται ακόμα σε βαθιά καταστολή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το κορίτσι επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο κοντά στο σπίτι του και τότε ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς το Αγρίνιο το χτύπησε και το παρέσυρε, τραυματίζοντας το κυρίως στο κεφάλι.

Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο και το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Απο εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

«Το παιδί μου είναι πολυτραυματίας. Έχει κάταγμα στο ισχύο, είναι χτυπημένη στη σπονδυλική στήλη, στον αυχένα και έχει θλάσεις στο συκώτι. Έχει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, έχει κάνει και ράμματα. Ευτυχώς όμως δε θέλει χειρουργείο για κάτι από αυτά, η πρώτη εικόνα των γιατρών δείχνει να είναι όλα παροδικά και να μην έχει αφήσει κάτι μόνιμο στο παιδί», λέει η μητέρα της 13χρονης.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ολυμπιακός: Μπήκε και ο Μιλουτίνοφ στις προπονήσεις, στόχος το ματς με την Εφές

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που είδε τον Μιλουτίνοφ να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να φουλάρει ώστε να είναι έτοιμος στο ματς με την Εφές

Super League: Ενός λεπτού σιγή στα ματς της 8ης αγωνιστικής στη μνήμη του Μπάλντοκ

Μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων η αγωνιστική δράση...

Daily Mail: «Σύλλογος με αξίες ο Παναθηναϊκός, θα τιμήσει το συμβόλαιο του Μπάλντοκ»

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι Πράσινοι σκοπεύουν να τιμήσουν το τριετές συμβόλαιο του Μπάλντοκ και να καταβάλουν τα χρήματα στην οικογένεια του: «Πηγές αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με ισχυρές αξίες και φιλεύσπλαχνο ιδιοκτήτη, που θα φροντίσει την οικογένεια του Μπάλντοκ»

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό για τον Ολυμπιακό: Τα εισιτήρια της αναμέτρησης

Ολοταχώς για την πρωτιά στον όμιλο η επί έναν χρόνο αήττητη Εθνική

Με τη σκέψη τους στον Μπάλντοκ και κίνητρο να τιμήσουν τη μνήμη του, οι διεθνείς οδηγούν τη φορμαρισμένη Εθνική στην πρωτιά του ομίλου, στοχεύοντας να διατηρήσουν το αήττητο

Ολυμπιακός: Μπήκε και ο Μιλουτίνοφ στις προπονήσεις, στόχος το ματς με την Εφές

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που είδε τον Μιλουτίνοφ να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να φουλάρει ώστε να είναι έτοιμος στο ματς με την Εφές

Στους Ντάρον Ατσέμογλου, Σάιμον Τζόνσον και Τζέιμς Ρόμπινσον το Νόμπελ Οικονομίας

Η Βασιλική Σουηδική Ακαδημία Επιστημών αποφάσισε να απονείμει το...

Super League: Ενός λεπτού σιγή στα ματς της 8ης αγωνιστικής στη μνήμη του Μπάλντοκ

Μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων η αγωνιστική δράση...

Καβάλα: Κατέληξε ο ηλικιωμένος που επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύζυγό του και αυτοτραυματίστηκε

Κατέληξε ο ηλικιωμένος άντρας που επιτέθηκε με μαχαίρι στη...

Απορρίφθηκε η έφεση της Ρεάλ, χωρίς Καμπάτσο κόντρα στην Μπασκόνια

Χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο θα αγωνιστεί στην αυριανή (15/10)...

Πιθανή η αναβολή του Ισλανδία – Τουρκία εξαιτίας πάγου στον αγωνιστικό χώρο

Πιθανή μοιάζει η αναβολή της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα σε...