Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 3-0: Επιβλητικό πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «32» του Challenge Cup Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την οποία και νίκησε στο κλειστό του Μετς με 3-0 σετ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «64» του Challenge Cup Γυναικών.

Οι Πράσινες την επόμενη εβδομάδα στην Βουλγαρία χρειάζονται δύο σετ για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Με εξαίρεση το δεύτερο σετ που οι Βουλγάρες ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 11-13, οι αθλήτριες του Ντράγκαν Νέσιτς επέβαλαν τον ρυθμό τους, ακολούθησαν την τακτική του προπονητή και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και δεν άφησε σε κανένα σημείο τις Βουλγάρες να κάνουν το παιχνίδι τους, με το 25-07 να το αποδεικνύει.

Στο δεύτερο σετ η ΤΣΚΑ Σόφιας έδειξε καλύτερη εικόνα και ήταν μπροστά στο σκορ με 11-13. Η Μάρετ Γκρότους πήρε την αλλαγή και πήγε στο σερβίς για να τρέξει ο Παναθηναϊκό σερί 6-0 για το 18-13. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για το 2-0 σετ με 25-16.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός δεν άφησε περιθώρια στην ΤΣΚΑ, επέβαλε τον ρυθμό του και έκανε το 25-16 για το τελικό 3-0 σετ.

*Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 7 άσους, 39 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 21 λάθη αντιπάλων και της ΤΣΚΑ Σόφιας προήλθαν από 1 άσο, 22 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 11 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-0 (25-07, 25-16, 25-16) σε 63′.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Ντράγκαν Νέσιτς): Χατζηευστρατιάδου 11 (7/9 επ., 4 μπλοκ), Γκρότους 6 (5/11 επ., 1 άσσος, 67% υπ. – 17% άριστες), Παπαφωτίου 1 (1/1 επ.), Σάμανταν 9 (5/10 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Μπιάρντα 13 (13/23 επ.), Κωνσταντίνου 11 (8/16 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 48% υπ. – 24% άριστες) / Μπελιά (λ), Αντωνακάκη (λ, 75% υπ. – 25% άριστες), Τάνη, Βλαχάκη 1 (1 μπλοκ), Γιόβιτς 2 (1/1 επ., 1 άσσος), Μεταξά.

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ (Γιούλιγια Ιβάνοβα): Σταντσούλοβα 11 (11/27 επ., 26% υπ. – 10% άριστες), Κοσταντίνοβα 1 (1/7 επ., 73% υπ. – 27% άριστες), Οκόρο 2 (2/16 επ.), Ιβάνοβα 2 (1 άσσος, 1 μπλοκ), Σαΐκοβα 6 (5/12 επ., 1 μπλοκ), Πεϊτσίνοβα 4 ((2/12 επ., 2 μπλοκ) / Νίνοβα (λ, 38% υπ. – 13% άριστες), Τόντεβα, Εβλογίεβα 2 (1/6 επ., 1 μπλοκ, 67% υπ. – 44% άριστες).

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Γιοβάνοβιτς: Να κάνουμε υπερβάσεις για να αλλάξει το στάτους της εθνικής, καλό τεστ με μία κορυφαία ομάδα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε από το εμβληματικό Γουέμπλεϊ για το δύσκολο αλλά και απαραίτητο τεστ της εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία τονίζοντας ότι πρέπει να γίνουν υπερβάσεις για να αλλάξει ξανά το στάτους της ομάδας

Ολυμπιακός – Πρίμορατς 20-19 (πεν.): Τζωρτζάτος και Ζερδεβάς τού χάρισαν τη νίκη στην πρεμιέρα του LEN Champions League

Ο Τζωρτζάτος έδωσε το έναυσμα και ο Ζερδεβάς χάρισε τη νίκη στους Ερυθρόλευκους με σπουδαίες αποκρούσεις στα πέναλτι για να μπει η ομάδα του Κόλιανιν με το δεξί στη νέα σεζόν

Πιρόλα: Εντυπωσιάστηκα πολύ από το έργο του Ολυμπιακού και αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομοσπονδίας μίλησε ο Λορέντζο...

Σάββας Παντελίδης ο εκλεκτός του Αστέρα Τρίπολης για τη διαδοχή του Μακελελέ

Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του...

Ο Τιάγκο Νους μαγνητίζει τα βλέμματα και κάνει τον ΟΦΗ να σκέφτεται το μέλλον

Ο Τιάγκο Νους αποτελεί τον πιο συνεπή παίκτη του ΟΦΗ και η ενδεκάδα του Δέλλα ξεκινάει πάντα από αυτόν: Το τρομερό ξεκίνημα στη σεζόν, η ηγετική εμφάνιση στις Σέρρες που έφερε τους Κρητικούς στο -5 από την κορυφή και η «αλμυρή» ρήτρα αγοράς του

Αυτό είναι το νέο ΟΑΚΑ: Η εικόνα του ανακαινισμένου γηπέδου του Παναθηναϊκού πριν το ματς με την Μπάγερν

Δείτε εικόνες από τη νέα όψη του ΟΑΚΑ με το glass floor, τις led οθόνες και τις καταπράσινες κερκίδες - Έτοιμο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν το βράδυ της Πέμπτης

Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις για Ζέλσον Μαρτίνς

Ενοχλήσεις αποκόμισε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο...

Μαρούσι – Νόρκεπινγκ 99-80: Ξεκίνημα με το δεξί στο FIBA Europe Cup με εντυπωσιακό Σανόγκο

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Μαρούσι στο FIBA Europe Cup....

Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ 85-79: Με Οκόμπο και Τζέιμς οι Μονεγάσκοι έκαναν δύσκολα το 2/2

Η Μονακό τα βρήκε σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη Μακάμπι...

Υπενθύμιση του Παναθηναϊκού: «Απαραίτητη η διαδικασία ταυτοποίησης μέσω Gov Wallet για την είσοδο στο ΟΑΚΑ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει της αυριανής (10/10)...

Γιοβάνοβιτς: Να κάνουμε υπερβάσεις για να αλλάξει το στάτους της εθνικής, καλό τεστ με μία κορυφαία ομάδα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε από το εμβληματικό Γουέμπλεϊ για το δύσκολο αλλά και απαραίτητο τεστ της εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία τονίζοντας ότι πρέπει να γίνουν υπερβάσεις για να αλλάξει ξανά το στάτους της ομάδας

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας – Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα στη Φυλής μετά από φωτιά

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της...