Ξυλοδαρμός 13χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Αν το πεις σε κάποιον, θα σε βρουν νεκρή»

Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη μία 13χρονη από τη Θεσσαλονίκη από τέσσερις συνομίληκές της, που την έδειραν και την ανάγκασαν να καπνίσει χασίς. Η μητέρα της μίλησε στον ΑΝΤ1 για την επίθεση που δέχτηκε από την ομάδα των ανήλικων κοριτσιών, που την κράτησαν όμηρο για ώρες.

«Στην ουσία είναι σχεδόν χωρίς λόγο ότι έγινε. Με τις δύο κοπέλες γνωρίζονταν, με τις άλλες δύο καθόλου. Η μία κοπέλα διατηρούσε σχέση με ένα αγόρι, είχαν χωρίσει και η κόρη μου έτυχε να είναι στην ίδια παρέα και άρχισαν οι διαμάχες», είπε η μητέρα της 13χρονης.

«Η κόρη μου είχε κλείσει ραντεβού με την άλλη κοπέλα, μέσω των social media. Αυτό το ραντεβού το είχε κλείσει, αφού μεσολάβησε μια τρίτη κοπέλα. Βρέθηκαν με την πρώτη κοπέλα και άλλη μία, είχαν λύσει ειρηνικά το θέμα και ετοιμαζόταν να πάει στο δεύτερο μάθημα στο σχολείο. Η κοπέλα που μεσολάβησε, καθώς η κόρη μου δεχόταν μηνύματα στο Instagram από την άλλη κοπέλα και δεν απαντούσε, της είπε ότι εκείνη ήθελε να μιλήσουν για να λύσουν την παρεξήγηση, για αυτό και δέχθηκε να συναντηθούν» είπε.

«Έχασε τις αισθήσεις της»
Αναφερόμενη στις εφιαλτικές στιγμές που καταγγέλει ότι βίωσε η 13χρονη, η μητέρα της είπε ότι έχασε τις αισθήσεις της.

«Την έβαλαν να γονατίσει, να ζητήσει συγγνώμη για κάτι και αφού ζήτησε συγγνώμη και σηκώθηκε η κόρη μου, η τρίτη κοπέλα, η μεσολαβήτρια για το ραντεβού, τύλιξε τα μαλλιά της κόρης μου γύρω-γύρω στα χέρια της, την έριξε κάτω και την χτυπούσε με μπουνιές στο κεφάλι και στην κοιλιά. Έχασε τις αισθήσεις της η κόρη μου και όταν επανήλθε εκείνη της είπε της κόρης μου “άντε και την άλλη φορά νεκρή”» είπε.

«Δεν ξέρω ποια στιγμή ακριβώς, αλλά μια τέταρτη κοπέλα, που για πρώτη φορά έβλεπε η κόρη μου, ακούστηκε να λέει «έρχεται το τσιγαράκι». Η κόρη μου έκανε 2-3 τζούρες και τους είπε «το έκανα το τσιγάρο, θέλω να φύγω”», συνέχισε την περιγραφή της η μητέρα της 13χρονης.

Την κράτησαν όμηρο
«Κράτησαν την κόρη μου ως όμηρο και κάθε φορά που ζητούσε να φύγει, την χτυπούσαν στο πρόσωπο και η κοπέλα αυτή της είπε “πρέπει να μου δώσεις 5 ευρώ για το τσιγάρο”. Η κόρη μου δεν είμαι σίγουρη αν είχε δοκιμάσει μέχρι τότε κανονικό τσιγάρο, όχι ινδική κάνναβη» ανέφερε.

Η μητέρα της 13χρονης είπε ακόμη ότι η ομάδα των ανήλικων απείλησε την κόρη της ότι «αν το πεις στην μανούλα σου ή σε κανέναν μπάτσο θα σε βρουν νεκρή» και σημείωσε ότι «κάποια κορίτσια από αυτά ήταν 15 – 16 ετών. Συνελήφθησαν όλα την επόμενη ημέρα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα». Κατέληξε λέγοντας ότι η 13χρονη «δεν έχει πάει στο σχολείο από τότε. Ακόμη δεν έχουμε κάνει την εξέταση την ιατροδικαστική, γιατί δεν αισθάνεται καλά το παιδί».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ξεκίνησαν οι… επισκέψεις στην ΕΠΟ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε την αρχή

Μετά τις (αποδεδειγμένα ανυπόστατες) διαμαρτυρίες της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διαιτησία, μόνο συμπτωματική δεν μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στα γραφεία της ΕΠΟ

Οι οδηγίες του Ολυμπιακού για τη μεταβίβαση των εισιτηρίων διαρκείας

Τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι κάτοχοι εισιτηρίων...

Τέλος η σεζόν για Σάκκαρη

Την απόφαση να βάλει πρόωρο τέλος στη φετινή σεζόν...

«Η εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ οδηγεί τον Λόιντ στην αποχώρηση από τη Μακάμπι»

Σύντομο φαίνεται πως θα είναι το πέρασμα του Τζόρνταν...

ΠΑΕ ή κρατικός φορέας; Τα… voucher του Panathinaikos Pass και οι εύλογες απορίες για μια ομάδα που καταργεί κάθε εμπορική λογική

Πώς μια ανώνυμη εταιρία με πολύ λιγότερα εγγυημένα έσοδα από την προηγούμενη χρονιά κάνει τόσο μεγάλο οικονομικό άνοιγμα και ταυτόχρονα ανακοινώνει εξευτελιστικές «υπερπροσφορές» στα πιο εμπορικά παιχνίδια της σεζόν; Ο Mythbuster αναλύει το φαινόμενο ΠΑΕ Παναθηναϊκός 2024/25 που ενδέχεται να αποτελέσει παγκόσμιο case study...

Τσιτσιπάς – Μίλερ 2-0: Ραντεβού με Μεντβέντεφ στους «16» του Shanghai Masters

Μετά από πολλά εμπόδια και δύο αναβολές εξαιτίας της...

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 20 τραυματίες από ρωσικές επιθέσεις σε Χερσώνα και Χάρκοβο

Ρωσική επίθεση στην περιφέρεια της Χερσώνας, στη νότια Ουκρανία,...

EuroLeague: Ποινή μίας αγωνιστικής στον Καμπάτσο για το ξέσπασμα σε Ντιφαλά – Ράσις

Με ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε...

Ξεκίνησαν οι… επισκέψεις στην ΕΠΟ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε την αρχή

Μετά τις (αποδεδειγμένα ανυπόστατες) διαμαρτυρίες της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διαιτησία, μόνο συμπτωματική δεν μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στα γραφεία της ΕΠΟ

Στην Πορτογαλία ο Γ. Βρούτσης για τη 18η Διάσκεψη των υπουργών Αθλητισμού

Στην Πορτογαλία, για την 18η Διάσκεψη των υπουργών Αθλητισμού...

Βραβείο Νόμπελ Φυσικής στους Χόπιλντ και Χίντον

Οι επιστήμονες Τζον Χόπιλντ και Τζέφρι Χίντον κέρδισαν το...

Σάκοτα: Θα θέλαμε ο κόσμος να έρχεται και όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα

Στο ΕΟΚ Web Radio μίλησε ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο...