Super League 2: Πρώτη νίκη για την Ηλιούπολη σε επεισοδιακό αγώνα με την Παναχαϊκή, ο Αστέρας Β’ στέρησε το τρίποντο από τα Χανιά (vid)

Η Ηλιούπολη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή Super League 2 με αγχωτικό τρόπο απέναντι στην Παναχαϊκή (2-1) και υπερασπίστηκε την έδρα της για να φτάσει τους τέσσερις βαθμούς στον 2ο όμιλο και να αφήσει στο -1 τους Πατρινούς.

Η αναμέτρηση είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με την Ηλιούπολη να προηγείται στο 5ο λεπτό με το καταπληκτικό γκολ του Μαυρία και να χάνουν ευκαιρία για το 2-0 στο 21′ όταν η κεφαλιά του Αλμέιδα σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι Πατρινοί ισοφάρισαν στο 42′ με το πλασέ του Ντε Τομάς στο δεύτερο δοκάρι, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για παίκτη τους που ήταν πεσμένος στο χορτάρι μπροστά στην εστία με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο. Η Ηλιούπολη ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος και στο 62′ μετά από κακή αμυντική αντίδραση έφτασε στο 2-1 και το τρίποντο με το ωραίο σουτ του Βασιλούδη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, τα Χανιά έχασαν την ευκαιρία να φύγουν με τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Αστέρα Β’ καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες αν και έχασαν πέναλτι με τον Κωστέα νωρίς και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Κόλα, ισοφάρισαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Οκό και πήραν τον δεύτερο βαθμό τους στο πρωτάθλημα, με τα Χανιά να αποσπούν τον πρώτο τους φέτος.

Όσον αφορά στον 1ο όμιλο, ο Καμπανιακός σημείωσε τη δεύτερη νίκη του επικρατώντας στη Ρόδο με 1-0 του Διαγόρα των αρκετών προβλημάτων (παρέμεινε στο -2 και ουραγός στη βαθμολογία). Ο Κωτσόπουλος σημείωσε στο 36ο λεπτό το χρυσό γκολ του αγώνα απέναντι στους Ροδίτες.

SUPER LEAGUE 2: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή 4/10

ΠΑΟΚ Β’ – Μακεδονικός 2-1 

Σάββατο 5/10

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΑΕΛ 1-3

Ηρακλής – Καβάλα 1-1

Κυριακή 6/10

ΠΑΣ Γιάννινα – Νίκη Βόλου 0-0

Δευτέρα 7/10

Διαγόρας – Καμπανιακός 0-1

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 6/10

Παναργειακός – Πανιώνιος 0-2


Κηφισιά – ΑΕΚ Β’ 4-2

Αιγάλεω – Καλαμάτα 1-1

Δευτέρα 7/10

Αστέρας Τρίπολης B’ – Χανιά 1-1

Ηλιούπολη – Παναχαϊκή 2-1

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Λανουά: Κανένα πέναλτι για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, σωστά συνεχίστηκαν τα παιχνίδια

Μετά την απόλυτη συμφωνία όλων των τηλεκριτικών διαιτησίας για τη φάση του Ρέτσου, ήρθε και η επικύρωση από τον Στεφάν Λανουά πως δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι‼️ 🟡Όπως δεν υπάρχει πέναλτι και στη φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Βόμβες Μακελελέ κατά Αστέρα: «Μου ζήτησαν να μην παίξει ο Μπιλέ, δεν θα επιτρέψω να μου λένε ποιον να βάλω και ποιον όχι»

Ο Κλοντ Μακελελέ φρόντισε πολύ γρήγορα να βγάλει τα άπλυτα του Αστέρα AKTOR στη φόρα σχετικά με τον λόγο της αποχώρησής του και αναμένεται η αντίδραση των Αρκάδων στις σοβαρές καταγγελίες του

Γιοβάνοβιτς: Μπράβο στον Μεντιλίμπαρ και τα παιδιά του Ολυμπιακού, μεγάλη η απώλεια του Ιωαννίδη

Ο προπονητής της εθνικής συνεχάρη τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που εμπιστεύεται τους μικρούς και ευχήθηκε να συνεχιστεί η εξέλιξη των νεαρών του Ολυμπιακού, ενώ όσον αφορά στο παιχνίδι με την Αγγλία έκανε λόγο για μεγάλη απώλεια του Ιωαννίδη, δείχνοντας παράλληλα εμπιστοσύνη σε Παυλίδη και Δουβίκα

Πέθανε ο θρυλικός Γιόχαν Νέσκενς

Το ολλανδικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνούν για την...

Επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και ΟΔΚΕ: «Να εισαχθεί η επαγγελματική διαιτησία για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πιέζει για να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα επαγγελματική η διαιτησία και με μια μακροσκελή επιστολή στους αρμόδιους φορείς, εξηγεί τα ωφέλη

Χωρίς τον ΜακΚίσικ η εξάδα των ξένων του Ολυμπιακού με Λαύριο

Χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην...

Αστέρας Τρίπολης: Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία με τον Μακελελέ

Μακελελέ ήταν και... πάει για τον Αστέρα Τρίπολης που αποφάσισε ξαφνικά και μετά από νίκη να δώσει τέλος στη συνεργασία του με τον Γάλλο τεχνικό που αποχωρεί μετά από 25 ημέρες στην Ελλάδα

Παραμένει στον Λεβαδειακό ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν έγινε αποδεκτή η παραίτησή του

Την κοινή τους πορεία συνεχίζουν Λεβαδειακός και Νίκος Παπαδόπουλος...

LEN Champions League Γυναικών: Στον Άλιμο η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στις 26 Οκτωβρίου

Σε έναν αρκετά ανταγωνιστικό όμιλο βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο...

Ελπίδα αποφυλάκισης για τα αδέλφια Μενέντεζ, τα «Τέρατα» του Netflix

Μετά από περισσότερο από 30 χρόνια στη φυλακή για...

Σε δύσκολη θέση στην Αλ Καντισίγια ο Μίτσελ

Η καρέκλα του Μίτσελ στον πάγκο της Αλ Καντισίγια...

Το μεσημέρι της Τετάρτης η κηδεία του Μίμη Πλέσσα

Φτωχότερο είναι το καλλιτεχνικό στερέωμα μετά τον θάνατο του...