LEN Euro Cup: Ζωντανοί για πρόκριση στους «16» Πανιώνιος, Απόλλων και ΝΟΒ, εκτός ομίλων ο ΠΑΟΚ

Πάλεψε μέχρι τα τελευταία λεπτά ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Η ομάδα του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς ηττήθηκε με 13-11 από τη Μπαρτσελόνα, το Σάββατο (28/9), στο δεύτερο παιχνίδι της για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών, που φιλοξενείται στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο, οι «μπέμπηδες», που θα αναμετρηθούν την Κυριακή (29/9) στις 11.30 το πρωί με την Ιρέν Τζένοβα Κίντο, διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης, αφού η Σολάρις Σίμπενικ (την οποία ο ΝΟΒ έχει νικήσει με 12-10) επικράτησε νωρίτερα της ιταλικής ομάδας με 12-9.

Χωρίς τον τραυματία Χαλυβόπουλο και χρεωμένο με πολλές ποινές, το νεανικό σύνολο του ΝΟ Βουλιαγμένης δεν κατάφερε να βρει λύσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Με κορυφαίο τον Χαβιέρ Γκορία που σημείωσε πέντε γκολ, η Μπαρτσελόνα ζευγάρωσε τις νίκες της στον όμιλο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-11

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 4-4, 4-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντο Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Θ. Καστρινάκης, Τόττης, Καλογερόπουλος, Αλμύρας 4, Ούμποβιτς, Χατζής 3, Γούντχεντ 1, Ν. Καστρινάκης, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 2, Γιαννάτος 1, Λεβαντής

Την ήττα με 13-6 από τη Μλάντοστ γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης, στο τρίτο του παιχνίδι για τον 4ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο οποίος φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ.

Χωρίς τον τιμωρημένο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς (αποβλήθηκε στο πρωινό παιχνίδι με την τούρκικη ΕΝΚΑ), το ελληνικό συγκρότημα προσπάθησε να προβάλλει αντίσταση κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που έχει στις τάξεις του πέντε «ασημένιους» Ολυμπιονίκες με την εθνική Κροατίας.

Η ομάδα του Πέταρ Ραντάνοβιτς θα παίξει την Κυριακή (29/9) στις 11:00 το πρωί με την ισπανική Σαντ Αντρέου διεκδικώντας την πρόκρισή της στις «16» της διοργάνωσης.

ΜΛΑΝΤΟΣΤ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 13-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-2, 3-2, 3-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Πέταρ Ραντάνοβιτς): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπραϊμης 2, Ράντοβιτς 1, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Καπότσης, Χονδροκούκης 1, Φώσκολος 1, Γαρδίκας, Ρομπόπουλος, Σολανάκης, Λιμαράκης.

Τα γκολ της Μλάντοστ πέτυχαν: Χάρκοβ 4, Μπάσιτς 2, Μπούκιτς 2, Λάζιτς 2, Μπούσιτς 1, Βρλιτς 1, Βουκίσεβιτς 1.

Πλήρωσε ακριβά τα λάθη του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 12-10 από τη Ντούισμπουργκ, το Σάββατο (28/9), στο δεύτερο παιχνίδι του, για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών, που φιλοξενείται στο Κράνι της Σλοβενίας και με δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες αποκλείσθηκε από τους «16» της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι με την οικοδέσποινα Τρίγκλαβ Κράνι, την Κυριακή (29/9) στις 13.00 θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς η γερμανική ομάδα μαζί με την ιταλική Ορτίτζια είναι αυτές που εξασφάλισαν την πρόκριση για τη φάση των ομίλων.

ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΠΑΟΚ 12-10

Οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 5-1, 3-2

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης, Ν. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 2, Μυρίλος 1, Ντέλιτς 3, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν, Καρατζάς 3, Σιορδίλης.

Τα γκολ της Ντούισμπουργκ πέτυχαν: Γκουσάκοφ 5, Γκεργκελάιφι 2, Αϊντνερ 1, Σίμιτς 1, Λ. Μέτεν 1, Ε. Μέτεν 1, Ντολφ 1.

Ύστερα από ένα αμφίρροπο σε εξέλιξη παιχνίδι, που κρίθηκε στα τελευταία τρία λεπτά, ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την ουγγρική Ζόλνοκι με 13-12, στο πλαίσιο του 5ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Την Κυριακή (29/9) στις 12.30, ο νεοσμυρνιώτικος σύλλογος θα αναμετρηθεί με τη γερμανική Σπαντάου και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους «16» της διοργάνωσης.

ΖΟΛΝΟΚΙ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-12

Οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 4-3, 3-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γαλανίδης, Κοπελιάδης 4, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος 1, Σουζούκι 1, Ανδρ. Μπιτσάκος, Τακάτα, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Κούκουνας, Καπετανάκης 1, Παρτσόγλου.

Τα γκολ της Ζόλνοκι πέτυχαν: Ζάμπο 3, Σμολτζ 3, Ζερινβάρι 2, Κράζναϊ 2, Μπέντο 1, Κακστέντερ 1, Κόβακς 1.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Μπολόνια – Αταλάντα 1-1: O Σάμαρτζιτς έδωσε τον βαθμό στο 90′ κόντρα στην ομάδα του Ιταλιάνο

Η Μπολόνια κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια της...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...