Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τη σπουδαία αναμέτρηση της εθνικής ομάδας στην Αγγλίας

Κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει από κοντά στην εθνική Ελλάδας στο σπουδαίο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ στις 10 Οκτωβρίου απηύθυνε η ΕΠΟ.

«Ζήσε μια μοναδική βραδιά με την εθνική ομάδα στο Γουέμπλεϊ, στον ναό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ που προτρέπει τους Έλληνες φιλάθλους να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Η ανακοίνωση:

«Στον “ναό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου”, το ιστορικό Γουέμπλεϊ, θα αγωνιστεί η Εθνική Ομάδα στις 10 Οκτωβρίου με την Αγγλία για την 3η αγωνιστική του ομίλου της στο Nations League. Κλείστε το εισιτήριό σας για να ζήσετε μία μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα του πλανήτη!

Ο 2ος όμιλος της League B του UEFA Nations League φτάνει αισίως στην 3η αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποίας η Εθνική θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Αγγλία. Ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού πρόκειται για το ντέρμπι πρωτοπόρων του ομίλου, καθώς οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με δύο νίκες και 6 βαθμούς ο καθένας και ήρθε η ώρα της δικής τους αναμέτρησης.

Πατήστε ΕΔΩ για να αποκτήσετε εισιτήριο του αγώνα Αγγλία-Ελλάδα (τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά). Η διαδικασία περιλαμβάνει δύο βήματα:

1) Εγγραφή στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων.
2) Αγορά εισιτηρίου.

Σε περίπτωση που η πλατφόρμα δεν σας οδηγήσει σε πεδίο που αφορά στα blocks 126 έως 132, συνδεθείτε εκ νέου μέσω του παραπάνω συνδέσμου.

Απαραίτητο για την πρόσβασή σας στο γήπεδο είναι να πατήσετε ΕΔΩ για αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες.

Μιας όμως και μιλήσαμε για το “ποιος” (ποιοι εν προκειμένω…) και το πότε, ας ασχοληθούμε και με το “πού”. Κι αυτό γιατί το ιστορικό και δοξασμένο Γουέμπλεϊ, είναι ένα γήπεδο-σύμβολο για το ποδόσφαιρο, ίσως το πλέον εμβληματικό σε παγκόσμιο επίπεδο μαζί με το Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο και δεύτερο σε χωρητικότητα στη γηραιά ήπειρο, πίσω μόνο από το Καμπ Νου της Βαρκελώνης.

Το γήπεδο του βορειοδυτικού Λονδίνου στην παλιά του μορφή των 126.000 θεατών ονομάστηκε Imperial (αυτοκρατορικό), εγκαινιάστηκε το 1924 και φιλοξενεί -τόσο στην προηγούμενη όσο και στη σύγχρονη εκδοχή του- σε μόνιμη βάση τους τελικούς Κυπέλλου Αγγλίας, τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας της χώρας, ενώ φιλοξένησε επίσης τους Ολυμπιακούς αγώνες του 1948 και τον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου 1966, ο οποίος μετά τη λήξη του βρήκε τον Μπόμπι Μουρ να σηκώνει στον λονδρέζικο ουρανό το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο στην ιστορία των “λιονταριών”.

Στο νέο σύγχρονο Γουέμπλεϊ των 90.000 θεατών, η Εθνική θα αγωνιστεί με την Αγγλία και θα έχει τα φώτα πάνω της, καθώς θα διεκδικήσει τη νίκη από τη φιναλίστ των δύο προηγούμενων EURO.

Στήριξε την Εθνική, ζήσε μια μαγική βραδιά στο γήπεδο που ο μεγάλος Πελέ αποκάλεσε “ναό του ποδοσφαίρου”, πλούτισε τις ποδοσφαιρικές σου εμπειρίες, δημιούργησε μοναδικές αναμνήσεις.

Κλείσε το εισιτήριό σου!

Ζήσε μια μοναδική βραδιά με την Εθνική Ομάδα στο Γουέμπλεϊ!»

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Συμφώνησε με Παβλένκα ο ΠΑΟΚ, το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο Τσέχος κίπερ

Σε οριστική συμφωνία με τον Γίρι Παβλένκα ήρθε ο...

Δικαιώθηκε στην προσφυγή του ο Πλάθα, θα λάβει αποζημίωση 110.000 ευρώ από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Οχτώ μήνες μετά την καταγγελία που είχε κάνει στην...

Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Η τωρινή ομάδα είναι η καλύτερη στα 12 χρόνια που είμαι εδώ»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του...

Πόσο κοστίζει πραγματικά μια απιστία;

Με αφορμή μια υπόθεση που ενδέχεται να απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες, ο Insider αναλαμβάνει ρόλο κοινωνιολόγου απαριθμώντας τα 5 είδη της απιστίας, η οποία καμιά φορά έχει απολύτως μετρήσιμο κόστος που δεν μπορεί να υπολογιστεί μέχρι η ιστορία να φτάσει στο φινάλε

Ολυμπιακός: Εξετάσεις για Πιρόλα, φόβοι για θλάση

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με την πρώτη εκτίμηση, πάντως, να κάνει λόγο για θλάση

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Γιαζιτζί, έρχεται στην Ελλάδα ο Τούρκος

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τον Γιουσούφ Γιαζιτζί και ο Τούρκος δημιουργικός μέσος αναμένεται στην Ελλάδα για ιατρικά και υπογραφές

«Η Αλ Σαντ προσπαθεί να κλέψει τον Ουνάς»

Για ξαφνικό μπάσιμο της Αλ Σαντ για τον Ουνάς κάνει λόγο το footmercato, το οποίο υποστηρίζει πως ο Αλγερινός παρότι πέρασε ιατρικές εξετάσεις στον Ολυμπιακό, θέλει να υπογράψει στην ομάδα του Κατάρ

Απαλλάχθηκε από τον νέο βραχνά των ban η ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε να διαχειριστεί 7 νέα ban...

ΠΑΟΚ: Με τα γνωστά προβλήματα η προετοιμασία για Άρη

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (29/9)...

Συμφώνησε με Παβλένκα ο ΠΑΟΚ, το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο Τσέχος κίπερ

Σε οριστική συμφωνία με τον Γίρι Παβλένκα ήρθε ο...

Άρης: Ενοχλήσεις στο γόνατο για Μάγιο

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην προτελευταία προπόνηση του Άρη...

Δικαιώθηκε στην προσφυγή του ο Πλάθα, θα λάβει αποζημίωση 110.000 ευρώ από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Οχτώ μήνες μετά την καταγγελία που είχε κάνει στην...